Kreativ fotografering i höstfärger

Upplands Väsby / September / 2020

Jag fick fotografera Isabelle i fantastiska miljöer i Upplands Väsby. Jag älskar kontrasterna mellan mjukt och ängar och förfallna hus.

Under denna fotografering användes Isabelles egna kläder samt en klänning och accessoarer från min lånegarderob: Minnesverk Höstminnen (klänning i vintagetyg), Minnesverk Tiara Blomkrona (huvudbonad med blommor) och tiaran Drottning.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Vad grym du är på att fota!"

Isabelle


En kvinna med tyllkjol och orange tröja står i en dörröppning i en ruin av ett tegelhus. Himmelen skymtar i bakgrunden och på marken ligger rostigt skrot. En kvinna sitter på en vacker stol vid en stor stenvägg. På marken ligger rostiga saker. Kvinna håller en ram framför ansiktet. En kvinna står i ett höstlandskap och har på sig en klänning med stora höstlöv. I bakgrunden syns ett fält och skog. En kvinna står i ett förfallet stenhus med skrot runt sig och bredvid ett fönster. Hon håller i en gren där det hänger äpplen. I en rostig låda på en hög med skrot ligger en drottningkrona. En kvinna med en krona ligger i ett fönster till ett förfallet hus.
Boka fotografering