Barn­fotograf & Familje­fotograf

Stockholm / Sverige

Tiden är så dyrbar och går så fasligt fort. Genom att anlita en professionell fotograf får ni vackra och genomtänkta minnesverk på de ni älskar.

Mammor, pappor, barn, barnbarn, morföräldrar, farföräldrar, hund, fågel, fisk och allt däremellan. Ta med dig dem du älskar och föreviga er kärlek!

Vackra platser

Ni kommer att vara omgivna av vacker natur som jag väljer ut efter era önskemål. Alla årstider har sin charm.

Anpassat efter er

Fotograferingen anpassas efter ålder och rörlighet. Mindre barn följer jag i deras takt, medan äldre barn och vuxna kan följa mig.

Konstnärligt & avslappnat

Jag framhäver er med poser och komposition - samtidigt som vi har roligt tillsammans.

Fotograferingen Hur går det till?

När ni väljer mig som er fotograf så väljer ni att få konstnärliga, genomtänka porträtt. Efter bokningen får ni svara på ett formulär så att jag kan utforma fotograferingen efter er och era önskemål. Jag föreslår vackra platser och det finns även möjlighet att låna klänningar. Om ni vill skapar jag skräddarsydda koncept i en sagofotografering.

Fotograferingen tar plats utomhus i vackert, naturligt ljus och anpassas efter ålder och rörlighet. Mindre barn följer jag i deras takt, medan jag kan posera lite äldre barn och vuxna.

Tillsammans skapar vi konstverk som passar till vackra tavlor, familjealbum och sociala medier.

Efter fotograferingen Era vackra minnen

Efter vår fotosession väljer jag ut era bästa bilder och redigerar dem. Ca 2 veckor efter fotograferingen får ni en länk till ett galleri där ni i lugn och ro kan välja era bilder.

Jag vill läsa om priser och paket!

"Otroligt kreativ och duktig fotograf med ett öga för detaljer. Rekommenderar Linda varmt till de jag känner och kommer fortsätta anlita henne i framtiden."

Jenny

Fotografering utomhus Året runt


Vår


Sommar


Höst


VinterVäder Finns det något dåligt väder?

De flesta väder är fantastiska för fotosessioner. Vi fotograferar utomhus vår, sommar, höst och vinter och drar nytta av alla årstiders speciella uttryck. Beroende på barnens ålder så är det vissa temperaturer och väder som inte fungerar och då bokar vi givetvis om till en annan dag.

Styling Vad ska vi ha på oss?

Välj kläder och skor som ni känner er bekväma och fina i. Om ni är flera som ska vara med på bilderna så försök att färgmatcha för att det ska se enhetligt ut. Om ni är osäkra på vad som passar bäst är jag gärna med och bollar idéer. Det finns även möjlighet att låna klänningar om ni väljer Mamma och jag-paketet.
Er investering -
priser & paket

Oavsett vilket paket ni väljer har ni alltid möjlighet att boka om tiden, utan kostnad, om ni blir sjuka eller vädret är dåligt.

Familje­fotografering Älskade Ögonblick

Mammor, pappor, barn, barnbarn, morföräldrar, farföräldrar, hund, fågel, fisk och allt däremellan.

Konsultation inför fotograferingen

Fotografering utomhus på valfri plats anpassad efter era önskemål

Val av bilder från online-galleri

5 högupplösta digitala bilder, nedladdade från online-galleri

2 950 kr

Mommy and Me Mamma och Jag

Vi skapar konst där den starka kärleken mellan mamma/mammor och barn betonas.

Konsultation inför fotograferingen

Lån av klänningar för mamma och barn.

Fotografering utomhus på valfri plats anpassad efter era önskemål

Val av bilder från online-galleri

5 högupplösta digitala bilder, nedladdade från online-galleri

2 950 kr

Sago­fotografering Barndomens Magi

En fotografering där jag tar fram ett koncept utifrån era önskemål och personligheter. Bilderna redigeras för att skapa magiska element. Bli en del av sagans magin!

Konsultation inför fotograferingen

Fotografering utomhus på valfri plats anpassad efter era önskemål

Magisk redigering

Val av bilder från online-galleri

5 högupplösta digitala bilder, nedladdade från online-galleri

3 950 kr

Lediga tider för fotografering:

September

Fullbokat

Oktober

2 tider

November

3 tider

December

2 tider

Januari

4 tider

Skicka en bokningsförfrågan redan idag, den är inte bindande och tiderna bokas fort.


Boknings­förfrågan

Jag sparar era uppgifter tills era bilder är levererade, därefter raderar jag allt om ni inte önskar vara kvar i mitt register.
Skicka förfrågan
"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


Personligt Om mig

Hej jag heter Linda! Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr mina egna fotoklänningar och bygger sandstrandsstigar i trädgården till min sexåring att leka i.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Finalist i SM i Fotografi 2019 Klicka här för min fine art-sida