Fotoblogg

Nyheter / fotograferingar / tips / tankar

Här lägger jag upp bilder från några utvalda fotosessioner , mer information om hur någonting fungerar och annat smått och gott.

Filtrera
Alla () Så funkar det () Fotosessioner () Gravid () Bröllop ()


2023-02-27Vårsol vid havet

I slutet av februari tittade solen fram och förgyllde vår gravidfotografering med vackert ljus. Vi fotograferade vid en av mina absoluta favoritplatser där klippor kombineras med sandstrand och skog. Denna typ av platser, med stor variation av miljöer, fungerar väldigt bra vid fotograferingar.

Se bilder från gravidfotografering i vårsolen ▹

2023-02-24Kreativ porträttfotografering

Jag hade en fantastiskt kreativ fotografering med professionella äventyraren, ukraina-volontären och boss extraordinaire Lena Wilderäng. Fotograferingen avslutades med en kärleksfull parfotografering med Lena och hennes man författaren Lars Wilderäng.

Se bilder från kreativ fotografering ▹

2023-02-15Vinter vid ishav

Vi hade en underbar fotografering en kall februaridag som faktiskt var ganska varm även om isen låg stilla på havet. Under fotograferingen kom flera svan-par förbi och förgyllde några bilder med sin närvaro.

Se bilder från gravidfotografering vid ishav ▹

2023-02-14Alla hjärtans dag-erbjudande

Jag är så lyckligt lottad att jag får ta del av er, mina kunders, kärlek och föreviga stora stunder i era liv. Därför vill jag ge tillbaka lite på denna kärlekens dag med ett erbjudande som gäller för alla bokningar som sker just idag.

Läs mer om erbjudandet ▹

2023-02-01Vinter vid stadshuset

Gravidfotograferingen med den här fina mamman var först planerad på en strand, men då väderrapporten först hade lovat sol men samma dag ändrades till snö och blåst så tänkte vi om. I mina paket har jag att man får boka om om vädret blir för dåligt, men då den blivande mamman inte hade möjlighet att ändra dag så blev mitt förslag istället en plats där vi kunde fotografera under tak. Stadshuset är en plats som verkligen fungerar i alla väder.

Se bilder från gravidfotografering i stadshuset ▹

2023-01-20Gravida systrar vid vattnet

När jag var gravid med min dotter så var även min syster gravid med sitt första barn. Vilken lycka att vara gravid samtidigt som sin syster, och vilken glädje för de blivande kusinerna att vara så nära i åldern!

Jag fotograferade dessa fina systrar en kall januaridag i slutet av januari när isen låg på vattnet.

Se bilder från fotografering av gravida systrar ▹

2023-01-18Vinter vid vattnet

Dagarna innan vår fotografering var vädret väldigt instabilt med regn och snö och allmänt dåligt väder. Men när vår fotografering kom denna dag så visade vintern vårkänslor med värmande solsken även fast vinden skapade höga vågor på vattnet.

Se bilder från gravidfotografering vid vintervatten ▹

2023-01-01Gott Nytt 2023!

Året som gick var fullt av fantastiska möten med fantastiska människor. Jag är så glad att jag har fått spendera så mycket tid med att föreviga viktiga och lyckliga händelser. Bröllop, graviditeter och familjer med mycket skratt och kärlek.

Tack för 2022 alla underbara kunder, nu tar vi klivet in i 2023 och jag ser så fram emot vad som väntar runt hörnet ❤

2022-12-09Vinter i skärgården

Jag återkommer ofta och gärna till denna plats för fotograferingar på grund av den stora variationen av miljöer. Denna gång en krispigt kall vinterdag. Notera att den värmande pälsen ej är en riktig päls ❤

Se bilder från gravidfotografering i snön ▹

2022-12-08En kall fotografering

Oj vilken kall dag det blev när jag träffade Natalie och hennes man för en gravidfotografering. Någonstans runt -10 grader var det och det blev korta fotograferingar mellan många pausar.

Se bilder från gravidfotografering en vinterdag ▹

2022-11-14Innan snön kom

Bara några dagar innan det första snöfallet hade vi en gravidfotografering vid Drottningholms slott. Inte kan man väl ana när man tittar på de här bilderna att världen snart skulle täckas av ett flera decimeter tjockt snötäcke?

Se bilder från gravidfotografering vid Drottningholms slott ▹

2022-10-17Höst på slottet

Väderprognosen utlovade regn men det här fina paret valde att inte boka om tiden för sin gravidfotografering - och tur var det, för vi bjöds på en höstligt varm och regnfri fotografering i Tyresö slottspark.

Se bilder från gravidfotografering vid Tyresö slott ▹

2022-10-15Mäktiga bilder i grått väder

Alla väder har verkligen sin charm och när jag fotograferade ett par som åkt till mig från Göteborg för en fotografering så blev det bilder i ett grått och regnigt väder. Men vilka bilder det blev!

Se bilder från regnig gravidfotografering ▹

2022-10-12Höstens drottning

Mitten av oktober och naturen skiftar i rött, gult och orange. En av de vackraste tiderna på året och den är över så snabbt. Vi hade tur som hann fotografera på en av mina favoritplatser medan träden fortfarande sprakade bland vass, klippor och vatten.

Se bilder från gravidfotografering bland höstlöv ▹

2022-10-11Personliga julfotograferingar!

Nu öppnar jag upp min kalender för julfotograferingar. Ta med dig din familj och fotograferas i vacker natur och juliga toner.

Vi fotograferar alltid dessa stylade julkort utomhus. Om du vill lånar du vackra julaccessoarer. Jag har härliga julsaker som går i gammal stil med mycket grått, rött och rustikt. Jag har även lyxiga klänningar i vuxenstorlek, exempelvis denna guldglittrande och en röd tyllklänning, att låna om så önskas.

Boka julfotografering ▹

2022-09-20Nu kommer hösten!

Sommaren i all sin skönhet, men är inte hösten fantastisk? Färgsprakande träd, mjuka ljuva toner i gräs, den friska luften som ger en krispig känsla..?

På många sätt är hösten bättre för en fotografering än sommaren, det är inte lika varmt och solen går ner tidigare så den som vill ha en vacker fotografering i golden hour behöver inte vara vaken lika länge.

Boka en fotografering redan idag! Du hittar mina paket för bröllop, familj och gravid under respektive menyalternativ. ■

2022-09-07Mamma och jag vid vattnet

Lyckan att få träffas igen, efter en gravidfotografering, och sedan få fotografera mamman med barnet som låg där inne. Moder Jords magi!

Se bilder från mamma och jag-fotografering ▹

2022-09-05Familj en sensommarkväll

I sensommarens vackra kvällsljus fotograferade jag denna härliga familj. Efter fotograferingen gick familjen och badade på stranden vi precis fotograferat på. Det är så det ska vara på en fotografering, avslappnat och naturligt.

Se bilder från familjefotografering ▹

2022-08-31Familj på stranden

I våras fotograferade jag denna familj när de var 5 i familjen och nu i slutet av sommaren fick jag äran att fotografera de alla 6. Sist låg lillan i magen och det var så mysigt att träffa dem igen.

Se bilder från familjefotografering på stranden ▹

2022-08-20Mästerligt bröllop på Mästarvillan

På Bosön, Lidingö, ligger den ståtliga Mästarvillan. Denna bröllopsfotografering började med First Look vid den vackra stenväggen och fortsatte sedan nedåt mot vattnet för porträttfotografering. Vigseln ägde rum i trädgården och festen fortsatte sedan upp på den stora verandan.

Se bilder från bröllopsfotografering på Lidingö ▹

2022-07-26Gravidfotografering i värme

Sommaren är ju underbar, men som alla gravida vet så är en lite extra värmekänslig när en är gravid. Jag var själv höggravid en riktigt varm sommar och klarade bara av att sitta framför en fläkt de sista veckorna. Just därför kan en varm dag vara minst lika utmanande som en kall vinterdag vid en gravidfotografering.

Läs mer ▹

2022-07-23Vackra porträtt i Järfälla

Jag fick äran att fotografera bröllopsporträtten för Caroline och Joakim efter att det vigdes i Järfälla kyrka. Det var en molnig men varm dag när vi fotograferade i den varierande miljön runt Järfälla kyrka.

Se bilder från bröllopsporträtten i Järfälla ▹

2022-07-11Bröllopssäsongen

Som förutspått så har bröllopssäsongen i år fullkomligt exploderat. Efter år av pandemi och restriktioner har världen verkligen längtat efter kärlek och närhet. Många par som har skjutit upp sina bröllop har äntligen fått gifta sig och ha de stora fester som de önskat. Jag är så otroligt lyckligt lottad som får vara en del i dessa fantastiska dagar och spara ögonblicken för framtiden.

Även om sommaren nu är fullbokad så har jag några datum kvar i sensommaren och hösten, och jag har dessutom redan börjat boka för kommande år.

Skicka en bokningsförfrågan ▹

2022-06-21Fotografering i kalkbrott

Jag fotograferade Helena bland stora klippblock och vackert vatten i ett gammalt nedlagt stenbrott. Alla stora klippor skapar verkligen en speciell känsla, nästan lite utomjordiskt.

Se bilder från gravidfotografering i kalkbrott ▹

2022-06-20Magiska gravidfotografering

Caroline ville ha en lite mörkare gravidfotografering med betoning på moder jord. Resultatet blev en naturligt magisk fotografering.

Se bilder från magisk gravidfotografering ▹

2022-06-18Bröllop i city och på The Winery

Juni visade sin vackraste varmaste sida denna bröllopsdag som började med vigsel i Adolf Fredriks kyrka i Stockholms city. Efter den känslosamma vigseln fotograferade vi porträtt i Observatorielunden bland grönskan och med utsikt över stadens tak. Därefter åkte vi till The Winery Hotel i Solna för brudskål, mingel och middag.

Det var en kärleksfull dag med många skratt och härlig fest. Jag är så glad att jag får vara med under dessa viktiga dagar. ■

2022-06-11Centralt och lantligt bröllop i Rönninge By

Tänk att det finns platser som Rönninge By som är lantligt med röda stugor och ladugårdar, samtidigt som det är ett stenkast från Täby och Stockholm. En så mysig plats och ett fantastiskt mysigt par som jag fick fotografera denna dag.

Se bilder från bröllopet i Rönninge By i Täby ▹

2022-06-04Solskensbröllop på Bergendals Herrgård

Bergendals Herrgård är en stor vacker herrgård med grönskande trädgård och vacker allé ner mot vattnet. Vid vattnet finns dessutom en vacker brygga som passar utmärkt att pynta som bröllopsbåge. Det blev en otroligt varm och kärleksfull dag när jag fotograferade detta bröllop.

Se bilder från bröllopet på Bergendals Herrgård ▹

2022-05-06Vår i luften

En underbar vårkväll hade jag en gravidfotografering på en av mina favoritängar, där träden blommade och solen gick ner så där magiskt vackert.

Se bilder från gravidfotografering på en äng ▹

2022-04-12Boudoirfotografering

Äntligen! Nu erbjuder jag boudoirfotograferingar!

En boudoirfotografering blir vackra bilder som hyllar din kropp och blir perfekt som en morgongåva till din blivande efter bröllopsdagen eller som en gåva till dig själv. Tänk vad fantastisk och naturlig kroppen är med alla dess kurvor och former.

Läs mer ▹

2022-04-06Vårkänslor vid Edsbergs slott

Nu börjar verkligen våren titta fram mellan kalla nätter och soliga dagar. Det är den där lugna tiden när världen är vackert monokrom innan löven börjar knoppas.

Se bilder från gravidfotografering vid Edsbergs slott ▹

2022-03-29En kall vårdag

Solen sken men vinden blåste kallt denna vårdag. Vi tog många pausar för att få upp värmen, men tittar man på bilderna kan man inte ana att det var kallt. En riktig kämpar-mamma!

Se bilder från gravidfotografering en kall vårdag ▹

2022-03-23Som en dans

Jag fotograferade en professionell dansös på en av mina favoritstränder och fick magiska bilder i kvällssolen.

Se bilder från dansant gravidfotografering ▹

2022-03-15Varm vårdag i skärgården

När jag var på den här stranden några dagar tidigare så låg isen fortfarande på havet, men denna dag lös solen varmt och havet hade tinat upp. Nu bär det av mot varmare tider!

Se bilder från gravidfotografering i vårsolen ▹

2022-02-28Presentkort

Visste du att jag säljer vackra presentkort med valfritt belopp? Presentkortet är giltigt i 1 år, gäller som betalning för alla mina fotograferingspaket och är en alldeles alldeles underbar present till någon du tycker om - eller varför inte till dig själv?

Köp ett presentkort ▹

2022-02-05Bröllopsåret 2022

Nu när restriktionerna lättar börjar fler och fler våga tro att världen ska komma tillbaka till ett mer normalt tillstånd. Det är många som har skjutit på sina bröllop, först från 2020, sedan från 2021 så det är många som kommer att gifta sig i år. Som bröllopsfotograf är detta givetvis något jag märker av.

Jag har fortfarande några datum kvar i högsäsongen, men hör av er fort om ni är intresserade för datumen gå fort. ■

2022-01-09Gott Nytt 2022!

"Där faller ännu ett år, sönder till små minnen. Av dagarna som går, ska jag fylla varje timme - speciell och alldeles särskild" (Thinner av Kent)

Jag brukar tänka på den texten av Kent ganska ofta, men speciellt runt nyår. För mig är texten glädjefylld - tiden som går blir till minnen och det är det som bygger våra liv. Förhoppningsvis är det mestadels glada minnen, men även de sorgsna minnena är en del av oss.

Jag är så tacksam för alla fantastiska, viktiga stunder som jag har fått föreviga i minnesverk under 2021. Nu kliver vi med raska steg in i 2022! ■

2021-11-24Sveriges första kvinnliga statsminister

Oavsett vilket parti du röstar på så är det en historisk dag idag när Sverige har fått sin första kvinnliga statsminister!

Jag har en dotter och vi har alltid sagt att hon kan bli precis vad hon vill. Vilket är helt sant, men också en hel del mer komplicerat än så. Att nu kunna säga till min dotter att vi har fått en kvinnlig statsminister är värt att firas.

Så här firar jag: Köp ett presentkort idag 2021-11-24 så bjuder jag på 15% extra värde. Exempel: köp ett presentkort på 1000 kronor, få ett presentkort på 1150 kronor.

Köp presentkort idag ▹

2021-11-22Julpresenter

Ett vackert julkort att skicka till vänner och familj eller ett fint konstverk att hänga upp på väggen. Eller varför inte en present? Förutom tavlor finns det ju en uppsjö webbsidor där du kan skapa fina fotoprodukter, som en mugg, kalender eller mysig kudde.

Nu är julen verkligen runt hörnet och jag har bara några få tider kvar för julfotografering. Boka din tid redan idag!

Boka julfotografering ▹

2021-11-08Julfoton

Nu är det (snart) jul igen! Nyss var det höstens vackra löv som omgav oss och snart kommer den underbara frosten. För att få fina juliga bilder fotograferar vi på platser som inte påverkas av säsongerna så mycket, såsom i barrskogar, i stenbrott eller på slottsgårdar. Långt från alla löv helt enkelt :)

För att hinna få era bilder och skapa julkort i tid så fotograferar jag sedan ett par veckor julfoton. Det finns fortfarande några tider kvar, men de går fort. Skicka en bokningsförfrågan vettja!

Boka julfotografering ▹

2021-11-04Höstkänslor

Så vackra toner denna höstdag som vi spenderade på en äng med kontrastskapande grushögar och sedan i en höstskog.

Se bilder från gravidfotografering med höstkänslor ▹

2021-09-25Höstbröllop på Riddersvik

Riddersvik är en fantastisk plats för bröllop med närheten till Mälaren och anrik festlokal. Jag har återkommit dit flera gånger ochenna gång var det för ett underbart höstbröllop med sprakande höstfärger och oändligt med glädje och kärlek.

Se bilder från höstbröllopet på Riddersvik ▹

2021-09-22Amningsfoto

Det mest naturliga i världen är att mata en bebis som är hungrig, oavsett om det är amning eller med flaska. Starka band skapas och växer när vi sitter nära och ger trygghet och näring.

Sedan i somras så har jag tagit fram koncept där vi i vackra miljöer och utan stress skapar konstverk av denna fina stund. Är du intresserad av att stanna tiden en liten stund så boka en fotografering. ❤

2021-09-06Sensommar vid Stadshuset

En extravagant fotografering med fantastiska klänningar, accessoarer, plats och gravid kvinna.

Se bilder från gravidfotografering vid Stadshuset ▹

2021-08-21Bröllop på västkusten

En härlig dag och kväll i Göteborg som började med förberedelser i Mölndal, tog vägen via Gunnebo Slott för porträttfotografering, vigsel i Fässbergs Kyrka och avslutades med fest och golden hour på Stora Holms Säteri.

Se bilder från bröllopsfotografering i Göteborg ▹

2021-07-31Stiligt officersbröllop

Så stiligt och kärleksfullt när Lisa och Daniel gifte sig en solig och regnig julidag.

Se bilder från officersbröllop ▹

2021-07-22Sommartider

Tänk så härligt det är med sommar! Och för mig som fotograf är det verkligen högsäsong med mycket fotograferingar. Gravidfotograferingar, bröllop på en massa vackra platser såsom Vidbynäs Gård och Stockholms Stadshus och familjefotograferingar i grönskan.

Och så mitt bland allt detta härliga så åker jag med min familj till stranden och badar, till landet, påtar i trädgården och bara helt njuter av sommaren. Alla årstider har verkligen sin charm, men charmigast av dem alla är ändå sommaren ❤

2021-07-10Bröllopsporträtt i Stadshuset

Stockholms Stadshus är en populär plats för vigsel och bröllopsporträtt. Kombinationen av fantastisk arkitektur och närheten till öppet vatten med vacker horisont skapar möjligheter till underbara porträtt.

Se bilder från porträtten vid Stadshuset ▹

2021-06-30Sommar vid Tyresö Slott

Tyresö Slott har en underbar slottspark med vatten, ängar, och stora vackra träd. Och tänk att vi hittade en fantastisk pionbuske utmed stigen! Här fotograferade jag ett vackert pars gravidbilder en sommarkväll.

Se bilder från gravidfotografering vid Tyresö Slott ▹

2021-06-15Vaccinerad fotograf

Idag fick jag min andra dos Covid-vaccin. Jag har alltid varit noggrann vid fotograferingar för att fotograferingarna ska vara säkra. Att vara fullt vaccinerad är dock det allra bästa, för både min och er säkerhet.

Välkommen att boka fotografering med en fullt vaccinerad fotograf! ■

2021-06-02Sommar vid havet

Denna vackra plats erbjuder skog, klippor och sandstrand. Här hade vi en härlig gravidfotografering en sommarkväll.

Se bilder från gravidfotografering vid havet ▹

2021-05-23Mommy and Me

Nu närmar sig Morsdag och det vill jag fira med ett nytt koncept - starka Mommy and Me-porträtt! Ni får tillgång till min stora lånegarderob med klänningar, kjolar och accessoarer och vi skapar konst där den starka kärleken mellan mamma och barn betonas.

Vet du inte vad du ska ge till din mamma eller till mamman till dina barn? Jag lovar att en Mommy and Me-fotografering är den bästa Morsdags-presenten!

Köp ett presentkort ▹

Boka fotografering ▹

2021-05-18Sommar i Vinterviken

Vinterviken har ett stort utbud av olika miljöer på ett nära avstånd. En helt perfekt plats för en gravidfotografering eftersom vi får en stor variation men inte behöver gå så långt.

Se bilder från gravidfotografering i Vinterviken ▹

2021-05-10Våren står i blom!

Våren har varit en berg- och dalbana, i vanlig ordning. Snö, regn och sommarvärme i en fantastisk blandning. Men nu tror jag att vi äntligen kan lita på att vi inte kommer att få någon mer snö i alla fall.

Och nu står världen i blom! Körsbärsträden är strålande vackra och blommor tittar fram överallt. Nu är verkligen en vacker tid för en fotografering! ■

2021-04-21Vackra platser

För mig är det viktigt att fotoplatsen passar dig och din stil, samtidigt som det ska vara en vacker plats. Jag rekar konstant platser i hela Stor-Stockholm både via satellitbilder och genom att besöka dem.

Förra veckan fotograferade jag för första gången på en plats med stenklippor, stenstrand och sandstrand söder om Stockholm. Givetvis hade jag rekat platsen någon vecka innan för att hitta guldkornen på platsen. Det blev helt magiska bilder i solnedgången. ■

2021-04-12Vår vid vattnet

Våren visade sin vackra varma sida när vi fotograferade på sand- och stenstränder söder om Stockholm. Jag älskar sådana här platser där det finns en uppsjö med varierande miljöer.

Se bilder från gravidfotografering ▹

2021-04-12Min kalender fylls snabbt för 2022

Oj vilket bröllopsår 2022 kommer att bli! Det är rekordmånga som har valt att gifta sig då, och många som har skjutit upp sina bröllop eller bröllopsfester till just 2022. Mina lediga dagar går åt snabbt och de flesta dagarna 2021 och många dagar 2022 har jag redan bokade.

Ska ni gifta er 2022? Då är det redan hög tid att leta efter en bröllopsfotograf. Men ska ni stressa fram ett beslut? Nej! Absolut inte. Det är fortfarande precis lika viktigt att ni väljer den bröllopsfotograf som passar just er ■

2021-03-22Vinter bid Tullgarns Slott

Gravidfotografering en kall marsdag vid vackra Tullgarns Slott när världen låg stilla.

Se bilder från gravidfotografering på Tullgarns Slott ▹

2021-03-09Personlig Moodboard

Jag utvecklar hela tiden mitt koncept och nu har jag sedan ett tag tillbaka börjat skapa personliga moodboards till alla gravidfotograferingar. Endast det bästa är gott nog när denna viktiga tid ska förevigas och mitt mål är alltid att du ska få en fantastisk upplevelse.

För att lära känna dig och dina preferenser skickar jag en länk till dig när du har bokat en gravidfotografering. Där får du fylla i ett formulär med några enkla frågor, och utifrån dina svar tar jag sedan fram förslag på plats och klänningar om du så önskar.

Läs mer om hur jag skapar din personliga moodboard ▹

2021-03-01Gravidfotografering på Tullgarns Slott

Jag älskar att hitta nya vackra fotoplatser så när ett par föreslog Tullgarns Slott, där jag aldrig tidigare varit, för gravidfotografering så sa jag givetvis ja. När jag fotograferar på en ny plats så ser jag alltid till att reka ordentligt innan, och därför var jag uppe med tuppen och utforskade slottsträdgården innan vår fotografering.

Jag hittade bland annat den här platsen där både slottet syntes i bakgrunden och vattnet (isen) framför. Visst passar det här vackra paret verkligen i den kungliga omgivningen?

Både den glittrande tyllklänningen och kronan ingår i min lånegarderob för de som fotograferas hos mig. ■

2021-02-16Ny lyxig klänning

Åh vad glad jag är över den nya klänningen som har äntligen har anlänt till min stora lånegarderob! Det är en Katharina Hakaj Couture med underbart lyxig tyll i bleklila mauve-färg.

Klänningen går att öppna helt och passar lika bra över en klänning som över en snygg spetsbody, eller för en nude-fotografering utan någonting under.

Om du vill ha en annorlunda, lyxig haute couture-klänning som verkligen syns så är denna klänning det självklara valet! ■

2021-01-28Gravidfotografering i snö och kyla

Nu har vintern verkligen kommit med besked! Det vackra lugn som sänker sig över ett snötäckt landskap gör sig fantastiskt bra på bild. Speciellt gravidfotograferingar fungerar extra bra med snö just på grund av lugnet. Och klänningarna poppar snyggt mot allt det vita.

Många har frågor om hur det fungerar just med fotografering i kyla och tunna klänningar. Det korta svaret är: superbra! :)

Läs det långa svaret om hur vi arbetar för att klara kalla fotograferingar här ▹

2021-01-15Byta om utomhus

Vid en fotografering med mig har du möjlighet att låna lyxiga kläder från min stora lånegarderob. Beroende på var fotograferingen tar plats kanske en kan byta om i naturen. Men om det är folk i rörelse så kan det vara skönt att byta om i ett omklädningsrum.

Jag har ett portabelt popup-omklädningsrum som följer med mig på alla fotograferingar.

Läs mer här ▹

2021-01-12En gravidfotografering i kylan

Den vinterdagen när jag skulle fotografera Sabina var det runt -10 grader och så där vackert som det kan vara när hela världen är snötäckt.

Se bilder från en kall gravidfotografering ▹

2021-01-10Årets färg blir två färger

Varje år presenterar Pantone årets färg. I år blev det för första gången två färger, som ska symbolisera hur vi gått samman för att bekämpa Covid-19.

Den grå färgen står för trygghet och lugn medan den gula färgen ska symbolisera hopp. ■

2021-01-01Gott Nytt År 2021

Vi lämnar nu 2020 bakom oss. Ett år som på många sätt inte blev som vi hade tänkt det, men som ändå fylldes av kärlek och hopp.

Om det är något vi har lärt oss under 2020 så är det att ta vara på de lyckliga stunder när vi är nära de vi älskar och hur viktiga bilder är när vi inte kan vara nära.

Jag vill tacka alla mina underbara kunder som har låtit mig vara med och dela deras finaste stunder under 2020.

Jag ser fram emot att kliva in i 2021 med ny energi och alla minnesverk som vi kommer att skapa! ■

2020-11-04Gravidfotografering i skärgården

Jag fick äran att fotografera Anna på en för henne väldigt personlig plats, där hennes familj har sommarstuga i skärgården. Klippor, vidsträckta vatten och vacker novembermiljö.

Se bilder från gravidfotografering i skärgården ▹

2020-10-20Gravidfotografering om hösten

Hösten är så vacker att fotografera i med alla färger och ett mjukt ljus. Vi fotograferade vid Norrviken i Upplands Väsby.

Se bilder från en färgglad gravidfotografering ▹

2020-09-27Frieri

Jag fick äran att fotografera ett känslosamt frieri vid vattnet på Djurgården. Jag och en vän till paret gömde oss utmed gångvägen och kom fram när Bruno gick ner på knä. Tänk vilken lycka att få fotografera så mycket kärlek! ■

2020-09-21Kreativ porträttfotografering

Jag fotograferade Isabelle i spännande miljöer och höstfärger.

Se bilder från höstig porträttfotografering ▹

2020-08-15Lantligt stadsnära bröllop

Ekeby Loge är en idyllisk plats med hästhagar, ängar och röda stugor. En av årets varmaste dagar fotograferade jag Nikis och Tobias vackra bröllop.

Se bilder från bröllop på Ekeby Loge ▹

2020-08-02Bröllopsporträtt i Stadshuset

Stockholms Stadshus är en populär plats för vigsel och bröllopsporträtt. Kombinationen av fantastisk arkitektur och närheten till öppet vatten med vacker horisont skapar möjligheter till underbara porträtt.

Se bilder från porträtten vid Stadshuset ▹

2020-07-13Gravidfotografering om sommaren

Det var en riktigt varm dag när jag fotograferade Wendys graviditet i Upplands Väsby.

Se bilder från en somrig gravidfotografering ▹

2020-02-01Bröllop i Van der Nootska palatset

Mitt på söder i Stockholm ligger det vackra Van der Nootska paletset. En vinterdag i början 2020 gifte sig Linda och Richard här bland pampiga gulddetaljer och kärleken från sina nära och kära.

Se bilder från bröllopsfotografering i Van der Nootska ▹

2019-12-13Kärleksporträtt med vackra vyer

Gåseborg i Järfälla är en fantastisk plats högt upp över vattnet med vidsträckta vyer. En vinterdag med krispig luft fotograferade jag Moas och Eriks kärleksporträtt här.

Se bilder från kärlek i Gåseborg ▹

2019-10-28Personliga julfotograferingar!

Jag öppnar min trädgårdsstudio för julkortfotograferingar. Från och med 2022 gör jag istället julfotograferingar i naturen.

Boka julfotografering ▹

2019-10-18SM i fotografi

Jag är så fantastiskt hedrad och glad över att ha blivit finalist i SM i fotografi och fått höga poäng för min bild "Tvekan". Bilden är skapad i Hagaparken där fantastiska modellen Moa har på sig en av mina egna designade klänningar och flyger över vattnet. ■

2019-08-31Bröllop på Riddersvik

Riddersvik är en vacker plats med en anrik festsal och fantastiska vyer över Mälaren. Bara en kort promenad från festplatsen hittas klippor och bryggpromenader utmed vattnet. Vilken plats att spendera sin stora dag på!

Se bilder från bröllop på Riddersvik ▹

2019-08-24Bröllop i Småländska skärgården

Väderskär är en liten ö i den Småländska skärgården med idylliska röda stugor och ett kapell från 1500-talet. En sådan plats som verkligen är Sveriges själ och hjärta som man endast kommer till med båt. En underbar plats för ett bröllop helt enkelt.

Se bilder från bröllopet i Småländska skärgården ▹