Låna från min fotogarderob

Så funkar det

En Minnesverk-fotografering ska vara minnesvärd och något alldeles extra. Jag har under mina många år som fotograf införskaffat otroliga mängder lyxiga klänningar, kjolar, toppar och accessoarer - långt över 100 stycken. Detta för att jag tycker det är viktigt att kunna erbjuda det absolut bästa till de som väljer att fotograferas av mig. Jag vågar påstå att jag har en av Sveriges lyxigaste lånegarderober och den är fylld till bredden för mina kunder att låna från.

Gravidfotografering på en vacker plats i solnedgången vid havet. Den gravida kvinnan står bland klipporna i en vacker rosa tyllklänning.

Vem får låna?

I många av mina fotopaket ingår det att låna en eller flera klänningar och accessoarer. Har du bokat ett fotopaket där inte lån ingår så kan du alltid köpa till den tjänsten. Om du inte har bokat en fotografering med mig kan du däremot inte låna från min garderob.

Vilka storlekar finns?

På grund av hur kläderna är sydda så passar de flesta kläder till de flesta storlekar. Detta är inte några vanliga kläder som är "one size" som man tar på sig för en runda på stan, utan de är speciellt anpassade för fotograferingar och går därför att justera för att fungera för många storlekar med hjälp av olika snörningar eller superstretch. Gravid eller inte, de flesta fungerar för alla. Jag har dessutom några få barnklänningar att låna, men i övrigt är alla kläder i vuxenstorlek.

För att demonstrera hur mycket de flesta klänningarna kan varieras så är bilden nedan på exakt samma klänning på en gravid kvinna, en sjuåring och en kvinna.

Tre bilder i en. På alla bilder används samma klänning, först på en gravid kvinna, sedan en sjuåring och sedan en kvinna.

Hur går det till?

När du har bokat mig som fotograf så får du svara på några frågor som hjälper mig att skräddarsy din fotografering utifrån dina önskemål. Därefter kommer jag att skapa personliga förslag på bland annat de kläder och accessoarer som jag tror kommer att passa dig och tillfället. Du får även samtidigt en länk till hela min lånegarderob om du hellre vill välja helt fritt.

Vad kan jag låna att ha på mig till fotograferingen?

I min garderob hittar du kläder som är vida, tajta, med eller utan ärmar och i många olika former och designer. Det som de alla har gemensamt är att de är väldigt smickrande.

Populärt i garderoben är mina många extravaganta tyllklänningar. Jag har rosa, vita, blå, gröna, röda, grå, svarta, beige och gula tyllklänningar och alla älskas av mina kunder. Vill du fotograferas i något riktigt lyxigt så kan tyll verkligen vara för dig.

En gravid kvinna står framför en vacker tegelbyggnad. Hon har på sig en beige body och en bleklila tyllklänning som är öppen fram.

Många av mina klänningar är handsydda couture-klänningar med fantastiska detaljer, såsom handsytt glitter och stenar eller handsydda blomblad.

Närbild på detaljerna på en vacker grön tyllklänning med handsydda stenar.

Jag älskar att fånga ett ögonblick av rörelse, och till detta fungerar långa, lätta tyger väldigt bra. Eftersom de allra flesta av mina klänningar är extremt långa så går det att kasta upp de flesta för att få en flygande effekt, men jag har även en hel del klänningar med extra långt släp samt fristående släp som kan sättas på valfria klänningar.

En gravid kvinna står framför Drottningholms slott i en blå klänning med ett enormt släp som flyger i vinden.

För de som söker en romantisk känsla eller boho-stil har jag flera kläder i stretchig, lyxig spets eller med spetsdetaljer.

En gravid kvinna har på sig en vit spetsklänning och står framför en lång vit mur. Grenar hänger ner bakom kvinnan med höstlöv.

Pricken över i, kronan på verket, är att välja en accessoar till fotograferingen. Jag har många vackra kronor, kransar, hattar och andra typer av accessoarer.

En vacker kvinna i grön tyllklänning och guldkrona står mellan klippor och håller i en liten grön tekopp. På tekoppen sitter en grön-orange fågel.

Vill du fotograferas i lyxiga klänningar och accessoarer?

Boka en fotografering med mig om du vill känna dig som den gudinna du är. Vi skapar konstverk och minnen du aldrig glömmer

Kontakta mig