Träffa fotografen

Linda Holmkratz / 43 / Upplands Väsby

En fotograf med rötterna i fine art-fotografering som utgår från Stockholm, men bokas i hela Sverige. Jag fångar er i personliga, vackra bilder som representerar er just nu i detta ögonblick. Bröllop, gravid, familj, empowerment? Inget är för stort eller litet att fångas som drömska, färgstarka minnen som blir till konstverk att hänga på väggen.

PersonligtOm mig

Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr egna fotoklänningar och bygger lekstuga i trädgården till min dotter.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. Hur ljuset faller på dagen på olika platser är också viktigt, och jag har ett stort arkiv med beprövade smultronställen bland gräs, träd och vatten för att kunna skapa vackra konstverk.

Företagets värderingar Välkommen som du är

För mig är det viktigt att du som kund känner dig trygg i att du kan vara dig själv hos mig. Allas lika värde är självklart för mig och jag utgår ifrån att du som är min kund håller med om det.

Till mig är du välkommen precis som du är.


"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


SM-finalistSkapande resa

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Finalist i SM i Fotografi 2019