Jul­fotografering 2021

Nu närmar vi oss julen med stormsteg och det börjar bli dags att tänka på att fotografera er för att hinna skapa julkort. I år har jag ett nytt koncept där vi fotograferar utomhus i en granskog eller en neutral bakgrund (havet, stenbrott eller liknande).
"Gud va fina bilder du har tagit. Jag kommer definitivt tilbaka neste år også for julfoto ❤"

Frida


Detaljer skapa julkänsla

Vi fotograferar alltid dessa stylade julkort utomhus. Om du vill lånar du vackra julaccessoarer. Jag har härliga julsaker som går i gammal stil med mycket grått, rött och rustikt. Exempelvis en söt vitmålad kälke, vackra trälådor, tomteluvor, julgran, underbar lampa samt mysiga filtar och fällar (veganska givetvis).


Julfoto 2021
priser & paket

Du har alltid möjlighet att boka om tiden, utan kostnad, om du blir sjuk eller vädret är dåligt.

Jul­fotografering Glittrande ögon

Lån av julaccessoarer, såsom vackra lyktor, halmdjur, kälke etc. Det finns även möjlighet att låna klänningar från min stora lånegarderob.

Fotografering utomhus på valfri plats anpassad efter era önskemål

Val av bilder från online-galleri

5 högupplösta digitala bilder, nedladdade från online-galleri

2 950 kr

Lediga tider för julfotografering:

November

1 tid

December

1 tid

Skicka en bokningsförfrågan redan idag, den är inte bindande och tiderna bokas fort.


Boknings­förfrågan

Jag sparar era uppgifter tills era bilder är levererade, därefter raderar jag allt som inte behövs för min bokföring om ni inte önskar vara kvar i mitt register.
Skicka förfrågan
"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


Personligt Om mig

Hej jag heter Linda! Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr mina egna fotoklänningar och bygger sandstrandsstigar i trädgården till min sjuåring att leka i.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Finalist i SM i Fotografi 2019 Klicka här för min fine art-sida