Nöjda kunder

Läs vad några har sagt om Minnesverk

Det är en ära att få föreviga så många fina stunder och träffa så många fantastiska människor som en del i mitt arbete. Jag tar detta uppdrag på största allvar och blir alltid så glad när jag får meddelanden från nöjda kunder. Här har jag samlat några av de många meddelanden och recensioner jag har fått från mina underbara kunder ❤

Jag har fotograferat Milenka både när hon var gravid samt för mamma och jag-bilder.

"Kan inte lyfta Linda tillräckligt till skyarna. Det hon gör med kameran är konst, en riktig talang och lätt att jobba med ❤ Hon fångade verkligen alla känslor jag känner. Fick magiska bilder som minnen för livet, så tacksam."

/Milenka

Jag fotograferade Victoria och Andreas fantastiska bröllop.

"Wow! Förutom att du är otroligt professionell så är du så mjuk som person så du blir en del av bröllopet på bästa möjliga sätt! Du fångade så mycket fina ögonblick när vi sett bilderna i efterhand, som vi inte ens märkte att du fångade. Alltså du & dina bilder var så mycket mer amazing än vi nånsin hade kunnat föreställa oss."

/Victoria & Andreas

Jag fotograferade Michelles graviditet.

"Wow vad fina alla bilder blev! Jag visste inte att jag kunde bli så fin på bild, ser ut och kände mig som en prinsessa ❤ Var lite nervös men det gick fort över, kunde slappna av och tyckte att det gick bättre än förväntat! Det var väldigt trevligt att småprata med dig och äta lite godis."

/Michelle

Jag har fotograferat Lena och hennes man flera gånger, både kreativa porträtt och på deras bröllop. Så här skrev Lena efter vår senaste fotografering:

"Linda Holmkratz var vår fantastiska bröllopsfotograf, samt har fotograferat oss i flera andra sammanhang. Hennes bilder blir helt sagolika. Fotosessionerna är supertrevliga, proffsiga, avslappnade, roliga och kreativa. Och det är jättekul att kunna byta om till magnifika klänningar. Rekommenderar alla gånger."

/Lena

Jag fotograferade Mary och Nats härliga bröllop.

"Det var ett nöje att jobba med Linda och jag rekommenderar henne varmt för bröllopsfotograferingar i synnerhet! Innan vår bröllopsfotografering träffades vi och Linda förklarade precis hur allting skulle gå till, vad vi behövde tänka på, osv. Det förberedande mötet gjorde allting så mycket enklare för oss på den stora dagen. Linda är otroligt lyhörd och bra på att kommunicera. Hon förstod vad som var viktigt för oss. Under fotograferingstillfället förverkligade Linda alla våra önskemål angående miljöer och foton som vi ville ha, trots omväxlande väder!! Lindas erfarenhet gjorde att jag aldrig var orolig för hur vädret skulle kunna ställa till det. Linda hade fantastiska förslag på lösningar på alla möjliga utmaningar så vi kände oss alltid trygga med att vi skulle få ut det vi ville av hennes tjänster. Lindas fenomenala öga fångade hela festen på bild. Nu kan vi återuppleva våra minnen närsomhelst! Jag är SÅ glad att vi anlitade Linda och jag ser fram emot att anlita henne igen vid ett annat tillfälle!!"

/Mary & Nat

Jag fotograferade Annas graviditet.

"Proffsig och varm vägledning till fina poser, otroligt resultat och magisk komposition! Det kändes aldrig konstigt eller onaturligt trots att jag aldrig suttit med böljande släp på blöta klippor i november förr. Du överträffade mina förväntningar!"

/Anna

Jag har fotograferat Helene och hennes fina familj, både när Helene var gravid samt för familjebilder när bebisen kom.

"Vilka fantastiska bilder så fina! :) Du är så bra fotograf så magiskt fina bilder du skapar :) Är så nöjd med plats och kläder vi valde, så fint vid havsbadet. Vi hela familjen tyckte det var kul kändes avslappnat och proffsigt!"

/Helene med familj

Jag fotograferade Ylva och Anders underbara bröllop.

"Linda smälter in i miljön och fotograferar obemärkt, både oss och sen gästerna. Fint och proffsigt. Vi fick vara som vi är och promenera på fina platser på Bosön, hålla om varandra, ta det lugnt och fotograferas. Så skönt med egen tid."

/Ylva & Anders

Jag fotograferade Pragyanshrees graviditet.

"We really liked the professionalism shown by Linda. Everything was so organized and well planned. We loved our photo session. Just wonderful. Thank you so much for the beautiful photos."

/Pragyanshree

Jag har fotograferat Annette och hennes dotter flera gånger för kreativa porträtt.

"Så lekfullt och roliga fotograferingar som vi har haft med Linda! Både jag och min dotter tycker det är så roligt att klä upp oss i fina klänningar och spendera solnedgången på klippor vid vattnet. Så glad att ha de här fina bilderna på väggen hemma!"

/Annette

Jag fotograferade Viviens graviditet.

"Du är en fin och omtänksam person, man kände sig trygg och lugn med dig, ingen stress och press. Du lyssnar in idéer samtidigt gör du en professionell bedömning om idén ska fungera eller inte. Du är mycket väl förbered inför och under fotograferingen. Vi älskar bilderna, de är superfina och vi är nöjda."

/Vivien

Jag fotograferade Madeleine och Daniels vackra bröllop.

"Över våra förväntningar! Du lyckades flyta med hela dagen utan att du märktes av, och fångade känslan av dagen på bilderna! Och du var så snäll och flexibel ❤"

/Madeleine & Daniel

Jag har fotograferat Moa flera gånger för kreativa porträtt.

"Jag tyckte fotograferingen gick jättebra och var rolig. Tiden gick så himla fort och jag är väldigt nöjd med det vi åstadkom. Mycket tack vare bra kommunikation från dig - du är väldigt bra på att kommunicera och förklara vad du tänker. Jag har redan rekommenderat dig till vänner!"

/Moa