Boudoir­fotografering

Elegant och konstnärligt
Stockholm

En boudoirfotografering blir vackra bilder som hyllar din kropp och blir perfekt som en morgongåva till din blivande efter bröllopsdagen eller som en gåva till dig själv. Tänk vad fantastisk och naturlig kroppen är med alla dess kurvor och former.

Din upplevelse Stark, vacker & avslappnad

För mig är det viktigt att du får en fin, avslappnad fotografering när du får känna dig precis så stark och vacker som du är. Helt ovärderligt med bilder som hyllar din kropp.

Vi fotograferar utomhus i vackert naturligt ljus, eller på hotell vid vackra stora fönster. Om du vill fotograferas utomhus blir det i solnedgången vid havet, om du väljer att fotograferas på hotell vet jag ett fint hotell centralt i Stockholm med stora fönster. Kostnad för eventuellt hotell betalas av kunden.

Skicka en bokningsförfrågan så fort du har bestämt dig för en fotografering. För att kunna fokusera på din upplevelse tar jag endast ett fåtal fotograferingar per månad. Tänk på att vara ute i god tid innan ert bröllop om du vill skapa en morgongåva till din partner.


Din investering -
priser & paket

Efter vår fotosession väljer jag ut dina bästa bilder och redigerar dem. Ca 2 veckor efter fotograferingen får du en länk till ett galleri där du i lugn och ro kan välja dina bilder.

Boudoir­fotografering Morgongåva

Konsultation inför fotograferingen

Lån av kimono eller tyllrobe och slöja

Val av bilder från online-galleri

5 högupplösta digitala bilder

2 950 kr

Lediga tider för fotografering:

September

Fullbokat

Oktober

3 tider

November

4 tider

December

4 tider

Skicka en bokningsförfrågan redan idag, den är inte bindande och tiderna bokas fort.


Boknings­förfrågan


Jag sparar era uppgifter tills era bilder är levererade, därefter raderar jag allt som inte behövs för min bokföring om ni inte önskar vara kvar i mitt register.
Skicka förfrågan
"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


Personligt Om mig

Hej jag heter Linda! Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr mina egna fotoklänningar och bygger sandstrandsstigar i trädgården till min sjuåring att leka i.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Finalist i SM i Fotografi 2019 Klicka här för min fine art-sida
Jag är redo att skicka förfrågan!