En vacker tid Fylld av magi
Gravidfotograf

Gravid­fotograf

Stockholm / Sverige

Grattis till graviditeten! Du har en spännande tid framför dig och oavsett hur du har mått så vill jag att du ska få en lyxig gravidfotografering där du får slappna av och får bilder som visar hur vacker och stark du är. En upplevelse som du verkligen förtjänar.

Graviditeten är en magisk tid av urkraft då din kropp skapar ett liv och trots att det tar många veckor så är det ändå över på ett ögonblick. En gravidfotografering är en investering i minnen från denna viktiga tid.

"Aaaa jag älskar dem. Alltså du är verkligen en perfekt fotograf!"

Wendy


Min bildstil Fine Art

Fine Art är en konstnärlig fotostil där jag låter dig, känslan och kompositionen av bilden stå i fokus. Jag hittar egna konstnärliga vinklar, detaljer och kreativa kompositioner för att skapa personliga bilder. Om du vill skapar jag speciella koncept utifrån dina önskemål.

Vi fotograferar utomhus i vackert naturligt ljus, där vi utforskar den ständigt föränderliga naturen och väderskiftningarna. Även denna bild är tagen utomhus.

Jag vill fånga ett ögonblick av rörelse och styrkan hos de jag fotograferar. Drömska, färgstarka minnen som blir till konstverk att hänga på väggen.

Du och jag skapar tillsammans konstverk som passar både till vackra tavlor och sociala medier.

Din upplevelse En lyxig stund

Det här är en stund när du får skämma bort dig och känna dig stark, vacker och avslappnad!

Om du vill lånar du klänningar av mig. Jag har många att välja bland och om du tycker att det är svårt får du gärna komma till mig innan för att prova ut dina favoriter.

Skicka en bokningsförfrågan så fort du har bestämt dig för en fotografering. För att kunna fokusera på just din upplevelse tar jag endast ett fåtal gravidfotograferingar varje månad. Jag avsätter även tid på kringliggande dagar för backup om vädret skulle bli dåligt eller om du blir sjuk.

Efter vår fotosession väljer jag ut dina bästa bilder och redigerar dem. Ca 2 veckor efter fotograferingen får du en länk till ett galleri där du i lugn och ro kan välja dina bilder.


"En riktig konstnär, och jätte duktig fotograf som skapar magi. Det jag älskar hos Linda är att hon visste precis vad jag ville ha för bilder. Stora rekommendationer från mig."

SannaVäder Finns det något dåligt väder?

De flesta väder är fantastiska för fotosessioner. Gnistrande frostmorgnar, blåst som fångar klänningar och hår, snötäckta ängar... Vi fotograferar vår, sommar, höst och vinter och drar nytta av alla årstiders speciella uttryck. Vid spöregn bokar vi dock utan kostnad om tiden till en annan dag.

Poser Är du osäker framför kameran?

Oroa dig inte! Jag får ofta höra att någon har varit väldigt nervös innan fotograferingen men att allt släppte när vi träffades. Tillsammans hittar vi lugnet och känslan. Du kommer att känna dig stark och vacker och jag kommer vara din poseringsguide.

En stor fördel med att fotografera utomhus är dessutom att det är naturligt avslappnande att vara i vackra miljöer.

Tider Vilken vecka passar bäst?

Jag rekommenderar graviditetsvecka 28-36 för gravidfotografering. Men boka bör du göra så snart som du har bestämt dig för en gravidfotografering, för att vara säker på att det finns tid."Omg! Im sooooo happy!! Jag gillar jättemycket alla bilder! Stor Tack Linda!!"

AnnaStyling låna unika klänningar

Som en del i din upplevelse finns det många fina klänningar och accessoarer att välja bland. De flesta klänningar går att justera för att passa många olika storlekar.

Titta in i lånegarderoben

Din investering -
priser & paket

Oavsett vilket paket du väljer har du alltid möjlighet att boka om tiden, utan kostnad, om du blir sjuk eller vädret är dåligt.

Gravid­fotografering Moder Natur

Konsultation inför fotograferingen

Lån av 2 vackra klänningar

Fotografering utomhus på plats anpassad efter dina önskemål

Val av bilder från online-galleri

5 högupplösta digitala bilder

10 % rabatt på uppföljande bebis/familjefotografering

2 950 kr

Gravid­fotografering Moder Jord

Konsultation inför fotograferingen

Lån av 3 vackra klänningar

Fotografering utomhus på plats anpassad efter dina önskemål

Val av bilder från online-galleri

15 högupplösta digitala bilder

1 förstoring på fineart-papper, 20x30 cm

10 % rabatt på uppföljande bebis/familjefotografering

5 450 kr

Gravid­fotografering Moder Sol

Konsultation inför fotograferingen

Lån av 3 vackra klänningar

Fotografering utomhus på plats anpassad efter dina önskemål

Val av bilder från online-galleri

30 högupplösta digitala bilder, på vackert USB

1 valfri förstoring på fineart-papper, 30x45 cm

En vacker blomsterkrans eller bukett av säsongens blommor

10 % rabatt på uppföljande bebis/familjefotografering

8 950 kr
Enstaka extra högupplösta digitala bilder kostar 250 kr.
Kontakta mig för information om priser på förstoringar.

Boknings­förfrågan

Jag sparar era uppgifter tills era bilder är levererade, därefter raderar jag allt som inte behövs för min bokföring om ni inte önskar vara kvar i mitt register.
Skicka förfrågan

Bakom kameran en kort film från en fotografering


"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


Personligt Om mig

Hej jag heter Linda! Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr mina egna fotoklänningar och bygger sandstrandsstigar i trädgården till min femåring att leka i.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Finalist i SM i Fotografi 2019 Klicka här för min fine art-sida