Gravid­fotografering

Stockholm / Sverige

Graviditetens magi förtjänar att förevigas med vackra fine art-porträtt. Din gravid­fotografering anpassas efter just dig, med fantastiska miljöer och underbara exklusiva klänningar som passar alla kroppar.

Jag vill fånga ett ögonblick av rörelse och styrkan hos de jag fotograferar. Med mina år av erfarenhet, lyxiga klänningar, noga utvalda platser runt Stockholm och professionell posering, skapar vi konstverk som passar både till vackra tavlor och sociala medier.

Vackra platser

Du kommer att vara omgiven av vacker natur som jag väljer ut efter dina önskemål. Alla årstider har sin charm.

Exklusiv lånegarderob

Du får låna från min enorma lånegarderob som är fylld med vackra klänningar, kjolar, toppar och accessoarer.

Konstnärligt & avslappnat

Jag framhäver din styrka och skönhet med poser och komposition - samtidigt som vi har roligt tillsammans."Omg! Im sooooo happy!! Jag gillar jättemycket alla bilder! Stort Tack Linda!!"

Anna CDin upplevelse Stark, vacker & avslappnad

Jag vill att du ska få en fantastisk stund och underbara minnen från din graviditet. Något ovärderligt att visa för ditt barn när det blir äldre, som visar hur stolt du var och hur efterlängtat ditt barn är.

Det här är en stund när du får skämma bort dig och känna dig stark, vacker och avslappnad! Du lånar magiska klänningar av mig och låter mig guida dig i din posering.

Vi fotograferar utomhus i vackert naturligt ljus, där vi utforskar den ständigt föränderliga naturen och väderskiftningarna. Jag har ett stort arkiv över vackra platser och kan alltid hitta en plats som passar just dig.


Skicka en bokningsförfrågan så fort du har bestämt dig för en fotografering. För att kunna fokusera på din upplevelse tar jag endast ett fåtal gravidfotograferingar per månad.

din känsla Är du osäker framför kameran?

Oroa dig inte! Jag får ofta höra att någon har varit väldigt nervös innan fotograferingen men att allt släppte när vi träffades.

Vi kommer att ha roligt och jag guidar dig till poser som lyfter fram dig. Tillsammans hittar vi lugnet och känslan.


Jag vill läsa om priser och paket!

"Det blev så fina bilder! Jag kände mig avslappnad och som en riktig modell :)"

Annette

Gravidfotografering utomhus Året runt


Vår


Sommar


Höst


VinterVäder Finns det något dåligt väder?

De flesta väder är fantastiska för fotosessioner. Gnistrande frostmorgnar, blåst som fångar klänningar och hår, snötäckta ängar... Vi fotograferar vår, sommar, höst och vinter och drar nytta av alla årstiders speciella uttryck. Vid spöregn bokar vi dock utan kostnad om tiden till en annan dag.

Läs om fotografering i kyla

Boka datum Vilken vecka passar bäst?

Jag rekommenderar graviditetsvecka 28-36 (20-28 om ni väntar tvillingar) för gravidfotografering. Men boka bör du göra så snart som du har bestämt dig för en gravidfotografering, för att vara säker på att det finns tid."Aaaa jag älskar dem. Alltså du är verkligen en perfekt fotograf!"

WendyFamilj Får partner och storasyskon vara med?

Absolut! Om partner och/eller syskon är med så delar vi upp fotograferingen så att vi fotograferar dig både med familjen och utan familjen. I min stora lånegarderob finns även några klänningar som passar barn och Mommy-and-Me."Kan inte lyfta Linda tillräckligt till skyarna. Det hon gör med kameran är konst, en riktig talang och lätt att jobba med ❤ Hon fångade verkligen alla känslor jag känner. Fick magiska bilder som minnen för livet, så tacksam."

Milenka

Din investering -
priser & paket

Oavsett vilket paket du väljer har du alltid möjlighet att boka om tiden, utan kostnad, om du blir sjuk eller vädret är dåligt.

Efter vår fotosession väljer jag ut dina bästa bilder och redigerar dem. Ca 2 veckor efter fotograferingen får du en länk till ett galleri där du i lugn och ro kan välja dina bilder.

Gravid­fotografering Moder Natur

Konsultation inför fotograferingen

Lån av 2 vackra klänningar

Fotografering utomhus på plats anpassad efter dina önskemål

Val av bilder från online-galleri

5 högupplösta digitala bilder

2 950 kr

Gravid­fotografering Moder Jord

Konsultation inför fotograferingen

Lån av 3 vackra klänningar

Fotografering utomhus på plats anpassad efter dina önskemål

Val av bilder från online-galleri

15 högupplösta digitala bilder

1 förstoring på fineart-papper, 20x30 cm

5 450 kr

Gravid­fotografering Moder Sol

Konsultation inför fotograferingen

Lån av 4 vackra klänningar

Fotografering utomhus på plats anpassad efter dina önskemål

Val av bilder från online-galleri

30 högupplösta digitala bilder, på vackert USB

1 valfri förstoring på fineart-papper, 30x45 cm

En vacker blomsterkrans eller bukett av säsongens blommor

8 950 kr

Lediga tider för gravidfotografering:

September

Fullbokat

Oktober

2 tider

November

3 tider

December

2 tider

Januari

4 tider

Skicka en bokningsförfrågan redan idag, den är inte bindande och tiderna bokas fort.


Boknings­förfrågan


Jag sparar era uppgifter tills era bilder är levererade, därefter raderar jag allt som inte behövs för min bokföring om ni inte önskar vara kvar i mitt register.
Skicka förfrågan
"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


Personligt Om mig

Hej jag heter Linda! Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr mina egna fotoklänningar och bygger sandstrandsstigar i trädgården till min sexåring att leka i.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Finalist i SM i Fotografi 2019 Klicka här för min fine art-sida

Jag är redo att skicka förfrågan!