Bröllops­fotograf

Stockholm / Sverige / Världen

Ni ska gifta er, grattis! Tänk att av alla människor i världen så har ni hittat varandra! Och eftersom ni har hittat hit så gissar jag att ni letar efter bröllopsfotograf till ert bröllop under 2023 eller 2024.

Det är er stora dag och det är viktigt både för er och för mig att ni hittar den bröllopsfotograf som passar er bäst och som ni trivs med. Jag är en fotograf med rötterna i fine art-fotografering som utgår från Stockholm, men bokas i hela Sverige. Jag fångar er i personliga, vackra bilder som representerar just er kärlekshistoria. Drömska, färgstarka minnen som blir till konstverk att hänga på väggen.

Er dag

Er dag börjar redan vid förberedelserna och slutar vid solnedgången. Ni kan välja att ha med mig hela dagen eller delar av den.

Er känsla

Kärleken är i fokus hela dagen och jag dokumenterar både de spontana känsloyttringarna och hjälper er att hitta fina poser där känslan mellan er framhävs.

Er berättelse

Fotografering är min berättarteknik. Bilderna blir en sammanhängande berättelse som får er att minnas er dag och titta tillbaka på.

Jag vill läsa om
paket och priser!


"Wow! Förutom att du är otroligt professionell så är du så mjuk som person så du blir en del av bröllopet på bästa möjliga sätt! Du fångade så mycket fina ögonblick när vi sett bilderna i efterhand, som vi inte ens märkte att du fångade. Alltså du & dina bilder var så mycket mer amazing än vi nånsin hade kunnat föreställa oss."

Victoria & AndreasMin bildstil Fine Art

Fine Art är en konstnärlig fotostil där jag låter känslan och kompositionen av bilden stå i fokus. Jag hittar konstnärliga vinklar, detaljer och kreativa kompositioner för att skapa personliga bilder. Den konstnärliga vinkeln tar jag med mig även vid de mer dokumentära delarna och berättar er berättelse med bilder.

Jag gör konstverk av er kärlek med vackra bröllopsporträtt. Här finns stort utrymme att vara kreativa med platser, poser och uttryck. Övriga delar av dagen dokumenterar jag så som de händer.

Ni väljer själva om ni vill ha med mig hela dagen eller en del av dagen, och fotograferingen planeras utifrån vad ni vill att jag fokuserar på.

Boka en professionellBröllops­fotograf

Om ni tror att jag är den rätta bröllopsfotografen för er så skicka en bokningsförfrågan direkt! Det finns endast ett begränsat antal bokningsbara datum och de går åt snabbt.

Om ert datum finns ledigt kan ni boka det. Datumet reserverar jag när ni har bokat. I samband med det betalar ni en bokningsavgift på 20% av slutsumman.


Jag vill läsa om bröllopspaketen!Förfoto­grafering vi lär känna varandra

När ert bröllopsdatum är bokat är det dags att boka en tid för förfotografering, som ingår för paket på 3 timmar och uppåt. Detta blir en rolig stund då vi lär känna varandra medan ni vänjer er vid att bli fotograferade och vi väljer platser inför er stora dag och går igenom önskemål. Förfotograferingen sker i Stockholm med omnejd, om möjligt på bröllopsplatsen. Några dagar efter förfotograferingen får ni två utvalda bilder och en lista med vad vi har gått igenom.
Fler bilder Love Stories


Västkustskärlek Gunnebo slott


Lekfullt i förorten Järfälla


Höstfärger vid vattnet Riddersvik


Lantligt bröllop Rönninge By


Kärlek i centrum Stadshuset


Mästerligt bröllop Mästarvillan Lidingö


Skärgårds­bröllop Väderskär


Officersbröllop Kavalleriet


Mälarnära Riddersvik


Solskensbröllop Bergendals Herrgård


Palatsbröllop van der Nootska


Kärlek i centrum Stockholms stadshus

Jag är redo att skicka förfrågan!

"Tack för fantastiskt fina bilder! ❤ Vi tittar på dem typ varje dag!"

Caroline & Joakim


Redo för allt Tänk om det regnar?!

Er dag är fantastisk oavsett väder, och det blir även era bilder. Jag har med mig paraply och vi kan också hitta platser med tak. Er kärlek kommer att lysa starkt även genom regn!

Så går det tillatt boka

Ni behöver inte ha bestämt er för att skicka en bokningsförfrågan, ni kan höra av er för att ta reda på om det känns rätt. Är jag ledig ert datum bokar vi ett telefonsamtal eller ett videosamtal och lära känna varandra medan ni kan ställa alla frågor ni undrar. Först efter det tar ni ert beslut.


"Över våra förväntningar! Du lyckades flyta med hela dagen utan att du märktes av, och fångade känslan av dagen på bilderna! Och du var så snäll och flexibel ❤"

Daniel & Madeleine

Bröllops­paket & priser för 2023

Jag har paket för 1,5 eller tre, fem eller åtta sammanhängande timmar. Men givetvis kan allt skräddarsys efter era behov, även tiden.

Paket 1,5 timmar You and Me

Det här paketet passar exempelvis för att föreviga era bröllopsporträtt eller vigsel och gratulationer.
Detta paket kan endast bokas i Stockholm med omnejd.

1,5 sammanhängande timmar.

Konsultation då vi lär känna varandra, väljer plats och går igenom önskemål.

50 högupplösta digitala bilder.

Bilderna redigeras manuellt och levereras på vackert USB.

7 000 kr

Personlig kontakt

För att ni ska känna er trygga i ert val av fotograf så börjar vi vår kontakt med ett telefonsamtal eller zoom-möte. I alla mina paket på 3 timmar och uppåt ingår dessutom en förfotografering då vi träffas och efter den får ni 2-3 högupplösta digitala bilder som ni sedan kan använda som ni vill, exempelvis till Save the Date eller programblad. Vi kommer tillsammans att planera och göra ett schema för fotograferingen av er dag. När ni har bokat mig kan ni ringa och maila mig med alla frågor och funderingar som dyker upp - jag finns här för er!

Paket 3 timmar All We Need is Love

Det här paketet passar exempelvis för att föreviga porträtt, vigsel och gratulationer.

3 sammanhängande timmar.

Förfotografering och konsultation då vi lär känna varandra, väljer plats och går igenom önskemål.

150 högupplösta digitala bilder.

Bilderna redigeras manuellt och levereras på vackert USB.

12 000 kr

Är det svårt att välja paket?

Visst kan det vara svårt att välja ett paket. Börja med att fundera på vilka delar av dagen som är viktigast för er att föreviga. Det finns inga rätt eller fel, det är er dag och är det någon dag när allt ska vara precis som ni drömmer om så är det just er bröllopsdag. Om ni är osäkra på paket så kan ni ändå skicka en bokningsförfrågan. Så länge ni har bokat ert datum hos mig så kan ni sedan bestämma paket i efterhand när ni är redo.

Paket 5 timmar Making Memories

Det här paketet passar exempelvis för att föreviga förberedelser, porträtt, vigsel och gratulationer, eller porträtt, vigsel, gratulationer och mingel.

5 sammanhängande timmar.

Förfotografering och konsultation då vi lär känna varandra, väljer plats och går igenom önskemål.

250 högupplösta digitala bilder.

Bröllopsalbum på ca 20 sidor.

Bilderna redigeras manuellt och levereras på vackert USB.

18 000 kr

Redigering av bilder

De bilder som jag väljer ut (ca 50-400 bilder beroende på paket) redigeras manuellt för att hålla högsta standard, det vill säga även bilder på dukning, mingel etc. Porträttbilder på er som brudpar retuscheras dessutom. Retuscheringen är av fine art-karaktär, det innebär att jag gör retusch av hud och tar tex bort tillfälliga blemmor, justerar skuggor för att framhäva er på bästa sätt, tillför vind i hår och kläder om det passar etc. Ni kommer helt enkelt få konstverk av era porträttbilder - minnesverk.

Paket 8 timmar Now and Forever

Det här paketet passar exempelvis för att föreviga förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel och en del av middagen.

8 sammanhängande timmar.

Förfotografering och konsultation då vi lär känna varandra, väljer plats och går igenom önskemål.

400 högupplösta digitala bilder.

Bröllopsalbum på ca 20 sidor.

Bilderna redigeras manuellt och levereras på vackert USB.

26 000 kr

Skicka en bokningsförfrågan redan idag, den är inte bindande och tiderna bokas fort.

Bokningsbart för bröllop kommande år (2023):

Januari:Alla tider kvar
Februari:Alla tider kvar
Mars:2 tider kvar
April:3 tider kvar
Maj:2 tider kvar
Juni:3 tider kvar
Juli:2 tider kvar
Augusti:2 tider kvar
September:3 tider kvar
Oktober:Alla tider kvar
November:Alla tider kvar
December:Alla tider kvar


Boknings­förfrågan

Jag sparar era uppgifter tills era bilder är levererade, därefter raderar jag allt som inte behövs enligt bokföringslag om ni inte önskar vara kvar i mitt register.
Skicka förfrågan
"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

AlicePersonligt Om mig

Hej jag heter Linda! Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr egna fotoklänningar och bygger lekstuga i trädgården till min dotter.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Finalist i SM i Fotografi 2019 Klicka här för min fine art-sida
Jag är redo att skicka förfrågan!