Bröllops­fotograf

Stockholm / Sverige / Världen

Ni ska gifta er, grattis! Tänk att av alla människor i världen så har ni hittat varandra! Och eftersom ni har hittat hit så gissar jag att ni letar efter bröllopsfotograf till ert bröllop under 2021 eller 2022.

Det är er stora dag och det är viktigt både för er och för mig att ni hittar den bröllopsfotograf som passar er bäst och som ni trivs med. Jag är en fotograf med rötterna i fine art-fotografering som utgår från Stockholm, men bokas i hela Sverige. Tillsammans hittar vi ett bildspråk som låter oss skapa personliga, vackra bilder som representerar just er kärlekshistoria. Drömska, färgstarka minnen som blir till konstverk att hänga på väggen."Tack! Fantastiskt fint ❤ Vi sitter här och bara glor och myser"

Lena & LarsMin bildstil Fine Art

Fine Art är en konstnärlig fotostil där jag låter känslan och kompositionen av bilden stå i fokus. Jag hittar egna konstnärliga vinklar, detaljer och kreativa kompositioner för att skapa personliga bilder. Den konstnärliga vinkeln tar jag med mig även vid de mer dokumentära delarna.

Jag gör konstverk av er kärlek med vackra bröllopsporträtt och om ni vill börjar vi fotograferingen med en känslosam First Look. Här finns stort utrymme att vara kreativa med platser, poser och uttryck.

Om ni är intresserade av detaljfotografering lägger jag fotografering av dessa i samband med passande tillfälle, såsom fotografering av ringar vid förberedelserna, fotografering av dukningen vid middagen och så vidare.

Övriga delar av dagen dokumenterar jag så som de händer.

Boka en professionellBröllops­fotograf

Om ni tror att jag är den rätta bröllopsfotografen för er så skicka en bokningsförfrågan direkt! Det finns endast ett begränsat antal bokningsbara datum och de går åt snabbt.

Om ert datum finns ledigt kan ni boka det. Datumet reserverar jag när ni har bokat. I samband med det betalar ni en bokningsavgift på 20% av slutsumman.

Redo för allt Tänk om det regnar?!

Er dag är fantastisk oavsett väder, och det blir även era bilder. Jag har med mig paraply och vi kan också hitta platser med tak. Er kärlek kommer att lysa starkt även genom regn!


Förfoto­grafering En fin stund till­sammans

När ert bröllopsdatum är bokat är det dags att boka en tid för förfotografering, som ingår för paket på 3 timmar och uppåt. Detta blir en fin stund då vi även väljer platser inför er stora dag och går igenom önskemål. Förfotograferingen sker i Stockholm med omnejd, om möjligt på bröllopsplatsen. Några dagar efter förfotograferingen får ni ett par utvalda bilder som exempelvis passar bra till Save the Date och inbjudningar.Jag vill läsa om bröllopspaketen!

Fler bilder Love Stories


Skärgårds­bröllop Väderskär


Kärlek i centrum Stadshuset


Mälarnära Riddersvik


Palatsbröllop van der Nootska


Naturligt kärleksfullt Ekeby Loge


Vacker vinterkärlek Gåseborg


Jag är redo att skicka förfrågan!
"TACK för fina foton! Du har fångat ögonblicket ❤"

Linda & Richard

Bröllops­paket & priser för 2021

Jag har paket för 1,5 eller tre, fem eller åtta sammanhängande timmar. Men givetvis kan allt skräddarsys efter era behov, även tiden.

Paket 1,5 timmar You and Me

Det här paketet passar exempelvis för att föreviga era bröllopsporträtt eller vigsel och gratulationer.
Detta paket kan endast bokas i Stockholm med omnejd.

1,5 sammanhängande timmar.

Konsultation då vi lär känna varandra, väljer plats och går igenom önskemål.

50 högupplösta digitala bilder.

Bilderna redigeras manuellt och levereras på vackert USB.

7 000 kr

Personlig kontakt

För att ni ska känna er trygga i ert val av fotograf så börjar vi vår kontakt med att träffas, antingen på en fika eller via Skype om det är ett långväga bröllop. I alla mina paket på 3 timmar och uppåt ingår dessutom en förfotografering och efter den får ni 2-3 högupplösta digitala bilder som ni sedan kan använda som ni vill, exempelvis till Save the Date eller programblad. Vi kommer tillsammans att planera och göra ett schema för fotograferingen av er dag. När ni har bokat mig kan ni ringa och maila mig med alla frågor och funderingar som dyker upp - jag finns här för er!

Paket 3 timmar All We Need is Love

Det här paketet passar exempelvis för att föreviga porträtt, vigsel och gratulationer.

3 sammanhängande timmar.

Förfotografering och konsultation då vi lär känna varandra, väljer plats och går igenom önskemål.

150 högupplösta digitala bilder.

Bilderna redigeras manuellt och levereras på vackert USB.

12 000 kr

Är det svårt att välja paket?

Visst kan det vara svårt att välja ett paket. Börja med att fundera på vilka delar av dagen som är viktigast för er att föreviga. Det finns inga rätt eller fel, det är er dag och är det någon dag när allt ska vara precis som ni drömmer om så är det just er bröllopsdag. Om ni är osäkra på paket så kan ni ändå skicka en bokningsförfrågan. Så länge ni har bokat ert datum hos mig så kan ni sedan bestämma paket i efterhand när ni är redo.

Paket 5 timmar Making Memories

Det här paketet passar exempelvis för att föreviga förberedelser, porträtt, vigsel och gratulationer, eller porträtt, vigsel, gratulationer och mingel.

5 sammanhängande timmar.

Förfotografering och konsultation då vi lär känna varandra, väljer plats och går igenom önskemål.

250 högupplösta digitala bilder.

Bröllopsalbum på ca 20 sidor.

Bilderna redigeras manuellt och levereras på vackert USB.

16 000 kr

Redigering av bilder

De bilder som jag väljer ut (ca 50-400 bilder beroende på paket) redigeras manuellt för att hålla högsta standard, det vill säga även bilder på dukning, mingel etc. Porträttbilder på er som brudpar retuscheras dessutom. Retuscheringen är av fine art-karaktär, det innebär att jag gör retusch av hud och tar tex bort tillfälliga blemmor, justerar skuggor för att framhäva er på bästa sätt, tillför vind i hår och kläder om det passar etc. Ni kommer helt enkelt få konstverk av era porträttbilder - minnesverk.

Paket 8 timmar Now and Forever

Det här paketet passar exempelvis för att föreviga förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, mingel och en del av middagen.

8 sammanhängande timmar.

Förfotografering och konsultation då vi lär känna varandra, väljer plats och går igenom önskemål.

400 högupplösta digitala bilder.

Bröllopsalbum på ca 20 sidor.

Bilderna redigeras manuellt och levereras på vackert USB.

20 000 kr

Skicka en bokningsförfrågan redan idag, den är inte bindande och tiderna bokas fort.

2021:
Maj:
Fullbokat
Juni:
Fullbokat
Juli:
Fullbokat
Augusti:
Fullbokat
September:
Fullbokat
Oktober:
Fullbokat
November:
Fullbokat
December:
Fullbokat

2022:
Maj:2 tider kvar
Juni:1 tid kvar
Juli:1 tid kvar
Augusti:2 tider kvar
September:3 tider kvar


Boknings­förfrågan

Jag sparar era uppgifter tills era bilder är levererade, därefter raderar jag allt som inte behövs enligt bokföringslag om ni inte önskar vara kvar i mitt register.
Skicka förfrågan
"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


Personligt Om mig

Hej jag heter Linda! Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr mina egna fotoklänningar och bygger sandstrandsstigar i trädgården till min sexåring att leka i.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Finalist i SM i Fotografi 2019 Klicka här för min fine art-sida

Jag är redo att skicka förfrågan!