Ett nygift brudpar går i altargången och stannar till för en extra puss. I bakgrunden syns prästen och gästerna i Gamla Uppsala kyrka.

Underbar kärlek i Uppsala

Gamla Uppsala / September / 2023

Den allra sista septemberdagen var sommarvarm och solen sken starkt över Gamla Uppsala kyrka när Frida och Caroline gifte sig. Efter vigseln tog vi några familjebilder och sedan gick jag och brudparet runt i den vackra naturen och fotograferade bröllopsporträtt.

Efter porträtten bar det av mot centrala Uppsala och restaurangen och festlokalen Sven Dufva. Där fotograferades brudskål och gästernas gratulationer samt en del in på kvällens middag. Det var så mycket kärlek och glädje och en ren fröjd att få vara med på denna underbara dag.

Nedan finner du några få av alla de bröllopsbilder jag tog under dagen.

"Tack så jättemycket för ditt jobb på vår bröllopsdag! Bilderna ser fantastiska ut! Tack! Allt kändes så tryggt och avslappnat under fotograferingen, och vi är så glada att vi valde dig som vår fotograf."

Frida & Caroline


Gamla Uppsala kyrka. Bröllopsgäster sitter i Gamla Uppsala kyrka under vackra gamla fönster.Inuti vackra Gamla Uppsala kyrka. Brudpar står framme i kyrkan och tittar på varandra i ljuset som letar sig in genom de vackra gamla fönstren i Gamla Uppsala kyrka. Brudpar håller i ringarna medan prästen viger dem. I bakgrunden syns prästen och den bibel han håller. Det glada nygifta brudparet springer ut ur kyrkan. Brudparet fotograferas när de spexar tillsammans med deras toastmaster. De vackra brudarna pussas i trappan framför Gamla Uppsala kyrkas röda klocktorn. Brudparet skrattar bakom brudslöjan som flyger i vinden.Fokus på händer med vigselringar medan brudparet pussas i bakgrunden. Brudparet tittar förälskat i ögonen på varandra framför Gamla Uppsala kyrka. Bröllopsfotografering i Gamla Uppsala under ett stort höstfärgat lönnträd. Brudarna har vackra vita brudklänningar och kysser varandra. De har fantastiska brudbuketter i höstfärger. Bröllopsgästerna samlas framför Sven Dufva i väntan på brudparet.
Boka bröllops­fotograf