Gravid­fotografering bland höstlöven

Täby / Oktober / 2022

Jag fotograferade höstens drottning och kung på en av mina favoritplatser i Täby denna vackra höstdag. Närheten till vatten och ändlöst med vass är otrolig och ger en stor variation till bilderna. Vid vattnet står dessutom en stor lönn som får fantastiska färger om hösten.

Under denna fotografering användes klänningar och accessoarer från min lånegarderob: Hakaj Couture J'adore (blå tylldröm), Hakaj Couture Barbara Mauve (bleklila tylldröm), You Stole My Soul Couture Deco Gown (glittrande boho-klänning), Crown of Crowns (fantastisk krona) och Sashka Design Purple Dream (extravagant blomtiara).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering. Samt en bild som den blivande pappan tog på mig!

"En fantastisk upplevelse och otroligt fina bilder. Allt flöt på och du fick oss att känna oss bekväma framför kameran."

Fatima


En gravid kvinna med fantastisk blå gravidklänning av tyll står på klipporna vid vattnet. I bakgrunden syns andra sidan med gulsprakande träd. Gravidfotografering om hösten. Den gravida kvinnan har på sig en extravagant blå tyllklänning och en lyxig krona. Hon står på en gräsplätt bredvid ett stort höstträd med gula och orange löv. I bakgrunden syns vatten och ändlöst med vass. Ett par står hand i hand på en klippa vid vattnet. I bakgrunden syns vass och höstfärgade träd. Kvinnan är gravid och har en vacker blå gravidklänning. En gravid kvinna i rosa tyllklänning står på en grusgång mellan stora stenar och höga vass som färgas av kvällsljuset. På andra sidan vattnet skymtar träd i höstens färger. Blivande föräldrar står panna mot panna på en grusgång mellan stora stenar och höga vass. Det tittar varandra i ögonen och håller händerna på kvinnans gravida mage. En gravid kvinna i glittrande gravidklänning står på en liten strand bland höga vass och stora stenar. I bakgrunden skymtar havet och i förgrunden syns ett stilla vatten med kvinnans reflektion. Ett par står nära varandra och håller kärleksfullt om kvinnans gravida mage. I bakgrunden syns stora stenbumlingar, träd och havet.
Boka gravid­fotografering
Behind the scenes-bild tagen av den blivande fadern:
Gravidfotograf Linda Holmkratz fotograferar en gravid kvinna på en strand om hösten. Bland höstlöv, klippor och vacker vass. Bilden är tagen av den blivande pappan.