Boudoirfotografering på en sandstrand med en kvinna i en svart randig body. I bakgrunden syns klippor och havet.

Boudoir­fotografering utomhus vid havet

Stockholms Skärgård / Maj / 2024

På en av årets första riktigt varma dagar hade jag en boudoirfotografering på en av mina favoritplatser där havet möter sandstränder, klippor och närheten till skogen. Det var i stort sett folktomt och väldigt privat. När man bestämmer sig för en boudoirfotografering utomhus måste man alltid vara medveten om att det kan gå förbi andra människor, men denna dag såg vi endast några andra i fjärran. Det var en varm och vindstilla kväll i skärgården med mycket skratt och många vackra bilder.

Nedan finns ett litet urval av bilder från vår fotografering.

"Fan vad läckert😍 Så fint o så roligt att göra!"

Annette


En kvinna i svart body fotograferas på en sandstrand. I bakgrunden syns kvällsfärgat havet och himmel. En kvinna i neonfärgad body sitter på en sten vid vattnet. Kvällsljus tittar in genom gräs och grenar och speglas i vattnet.En kvinna sitter på en sten ute i vattnet iklädd en neonfärgad body. Hennes reflektion speglas i vattnet. En kvinna i svart spetsbody ligger på en gammal trädstam som ligger på en sandstrand bredvid en barrskog. Boudoirfotografering i skogen vid en björk. Den vackra kvinnan lutar sig mot björken.En vacker kvinna i spetsbody tittar fram genom barrträdsgrenar. En kvinna i vita underkläder och vit slöja går i kvällsljus genom en skog.En svartvit bild på en kvinna i underkläder och slöja i skogen. En kvinna i svart randig body ligger på en sten i en skog.

Är du intresserad av en boudoirfotografering?

Boudoirbilder är ett vackert sätt att hylla din kropp. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av ett skapa boudoirbilder - utomhus eller på hotell!

Boka boudoir­fotograf