Presentkort

Vad roligt att du vill ge bort en fotografering! Presentkortet är giltigt i 1 år, gäller som betalning för alla mina fotograferingspaket och är en alldeles alldeles underbar present ❤

Fyll i formuläret nedan så mailar jag dig ett personligt presentkort med mottagarens namn samt en faktura som kan betalas med swish. Nu kan du även välja att få ett snyggt presentkort i fysisk form hemskickat till dig, kostnadsfritt.
När fakturan är betald är presentkortet giltigt.


Skicka

Eller maila mig: linda@minnesverk.se
"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


Personligt Om mig

Hej jag heter Linda! Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr mina egna fotoklänningar och bygger sandstrandsstigar i trädgården till min sjuåring att leka i.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Finalist i SM i Fotografi 2019 Klicka här för min fine art-sida