Nöjda kunder

Läs vad några av mina kunder har sagt om Minnesverk

Det är en ära att få föreviga så många både stora och små stunder och träffa så många fantastiska människor som en del i mitt arbete. Jag tar detta uppdrag på största allvar och blir alltid så glad när jag får meddelanden och recensioner från nöjda kunder. Här har jag samlat några av de många meddelanden och recensioner jag har fått från mina underbara kunder ❤


Jag har fotograferat Milenka både när hon var gravid samt för mamma och jag-bilder.

"Kan inte lyfta Linda tillräckligt till skyarna. Det hon gör med kameran är konst, en riktig talang och lätt att jobba med ❤ Hon fångade verkligen alla känslor jag känner. Fick magiska bilder som minnen för livet, så tacksam."

/Milenka

Jag fotograferade Victoria och Andreas fantastiska bröllop.

"Wow! Förutom att du är otroligt professionell så är du så mjuk som person så du blir en del av bröllopet på bästa möjliga sätt! Du fångade så mycket fina ögonblick när vi sett bilderna i efterhand, som vi inte ens märkte att du fångade. Alltså du & dina bilder var så mycket mer amazing än vi nånsin hade kunnat föreställa oss."

/Victoria & Andreas

Jag fotograferade Michelles graviditet.

"Wow vad fina alla bilder blev! Jag visste inte att jag kunde bli så fin på bild, ser ut och kände mig som en prinsessa ❤ Var lite nervös men det gick fort över, kunde slappna av och tyckte att det gick bättre än förväntat! Det var väldigt trevligt att småprata med dig och äta lite godis."

/Michelle

Jag fotograferade Frida och Carolines underbara bröllop.

"Tack så jättemycket för ditt jobb på vår bröllopsdag! Bilderna ser fantastiska ut! Allt kändes så tryggt och avslappnat under fotograferingen, och vi är så glada att vi valde dig som vår fotograf."

/Frida & Caroline

Jag haft äran att fotografera gravidbilder med Fatima både på hösten och sommaren, tillsammans med hennes familj.

"Tack snälla för ditt fina engagemang med att föreviga vår familj med dina fantastiska bilder. Ser redan fram emot nästa fotosession!"

/Fatima med familj

Jag har fotograferat Tojjys gravidbilder.

"Linda är supersnäll och tillmötesgående från första mejlet till slutprodukten. Rekommenderar henne varmt om du vill ha en trygg och bekväm upplevelse - hon är enkel att ha göra med, snabb på att svara och lyssnar på dina önskemål. Är så glad att jag hittade Linda och att just hon fotograferade mig inför min första gravidfotografering!"

/Tojjy

Jag fotograferade Milea och Sebastian när de väntade barn.

"Vi bokade Linda för en gravidfotografering och kunde inte blivit mer nöjda! Linda är inte bara en fantastiskt duktig fotograf utan även en väldigt varm och härlig person. Hon var lyhörd för våra önskemål samtidigt som hon hela tiden kom med professionella tips och råd kring posering m.m. under fotograferingens gång som vi verkligen uppskattade. Vi uppskattade även att Linda verkligen tog sig tid att se till att vi fick det som vi ville och att vi blev nöjda. Vi kände oss bekväma framför kameran med Linda och hon fick oss att känna oss som fotomodeller för en dag. Nu har vi bokat Linda igen för ännu en fotografering och kommer även fortsätta komma tillbaka till henne. Rekommenderas varmt!"

/Milea & Sebastian

Jag har fotograferat Helene och hennes fina familj, både när Helene var gravid samt för familjebilder när bebisen kom.

"Vilka fantastiska bilder så fina! :) Du är så bra fotograf så magiskt fina bilder du skapar :) Är så nöjd med plats och kläder vi valde, så fint vid havsbadet. Vi hela familjen tyckte det var kul kändes avslappnat och proffsigt!"

/Helene med familj

Jag fotograferade Mary och Nats härliga bröllop.

"Det var ett nöje att jobba med Linda och jag rekommenderar henne varmt för bröllopsfotograferingar i synnerhet! Innan vår bröllopsfotografering träffades vi och Linda förklarade precis hur allting skulle gå till, vad vi behövde tänka på, osv. Det förberedande mötet gjorde allting så mycket enklare för oss på den stora dagen. Linda är otroligt lyhörd och bra på att kommunicera. Hon förstod vad som var viktigt för oss. Under fotograferingstillfället förverkligade Linda alla våra önskemål angående miljöer och foton som vi ville ha, trots omväxlande väder!! Lindas erfarenhet gjorde att jag aldrig var orolig för hur vädret skulle kunna ställa till det. Linda hade fantastiska förslag på lösningar på alla möjliga utmaningar så vi kände oss alltid trygga med att vi skulle få ut det vi ville av hennes tjänster. Lindas fenomenala öga fångade hela festen på bild. Nu kan vi återuppleva våra minnen närsomhelst! Jag är SÅ glad att vi anlitade Linda och jag ser fram emot att anlita henne igen vid ett annat tillfälle!!"

/Mary & Nat

Jag fotograferade Annas graviditet.

"Proffsig och varm vägledning till fina poser, otroligt resultat och magisk komposition! Det kändes aldrig konstigt eller onaturligt trots att jag aldrig suttit med böljande släp på blöta klippor i november förr. Du överträffade mina förväntningar!"

/Anna

Jag fotograferade Ylva och Anders underbara bröllop.

"Linda smälter in i miljön och fotograferar obemärkt, både oss och sen gästerna. Fint och proffsigt. Vi fick vara som vi är och promenera på fina platser på Bosön, hålla om varandra, ta det lugnt och fotograferas. Så skönt med egen tid."

/Ylva & Anders

En kvinna sitter på en säng.
Jag fotograferade Cecilias vackra boudoirbilder.

"Linda är magisk och bilderna blev superfina! ❤ Till dig som inte vet om du törs - jag fyllde 60 i höstas, kan jag så kan du!"

/Cecilia

Jag har fotograferat Annette och hennes dotter flera gånger för kreativa porträtt.

"Så lekfullt och roliga fotograferingar som vi har haft med Linda! Både jag och min dotter tycker det är så roligt att klä upp oss i fina klänningar och spendera solnedgången på klippor vid vattnet. Så glad att ha de här fina bilderna på väggen hemma!"

/Annette

Jag fotograferade Pragyanshrees graviditet.

"We really liked the professionalism shown by Linda. Everything was so organized and well planned. We loved our photo session. Just wonderful. Thank you so much for the beautiful photos."

/Pragyanshree

Jag fotograferade Madeleine och Daniels vackra bröllop.

"Över våra förväntningar! Du lyckades flyta med hela dagen utan att du märktes av, och fångade känslan av dagen på bilderna! Och du var så snäll och flexibel ❤"

/Madeleine & Daniel

Jag har fotograferat Moa flera gånger för kreativa porträtt.

"Jag tyckte fotograferingen gick jättebra och var rolig. Tiden gick så himla fort och jag är väldigt nöjd med det vi åstadkom. Mycket tack vare bra kommunikation från dig - du är väldigt bra på att kommunicera och förklara vad du tänker. Jag har redan rekommenderat dig till vänner!"

/Moa

Jag fotograferade Viviens graviditet.

"Du är en fin och omtänksam person, man kände sig trygg och lugn med dig, ingen stress och press. Du lyssnar in idéer samtidigt gör du en professionell bedömning om idén ska fungera eller inte. Du är mycket väl förbered inför och under fotograferingen. Vi älskar bilderna, de är superfina och vi är nöjda."

/Vivien

Jag fotograferade Klaudias vackra boudoirbilder.

"Linda är en grym fotograf som får en att känna sig bekväm framför kameran. Valde att göra en boudoir fotografering och trots att jag inte hade mycket kläder på mig så kände jag mig bekväm och det var inga bekymmer att posea framför Linda. Hon fick även mig att känna mig superfin och duktig och kan varmt rekommendera henne då bilderna blev otroligt vackra!"

/Klaudia