En kvinna i vit spetsbody ligger på en säng. Hon blundar och drar i lakanet.

Boudoir­fotografering

Lyxigt och konstnärligt
Stockholm

Så roligt att du är intresserad av en boudoirfotografering! Tillsammans skapar vi vackra bilder som hyllar din kropp precis som den är - ett riktigt konstverk! Tänk så fantastisk och naturlig kroppen är med alla dess kurvor och former.

Boudoirbilder är en perfekt present till dig själv eller kanske som en personlig morgongåva till din blivande efter bröllopet. En boudoirfotografering är inte bara en fotosession, det är även en möjlighet att ge dig själv en enorm egoboost, skapa personlig konst och ta fram gudinnan i dig.

När jag får meddelanden som dessa från kunder känner jag att jag har hittat rätt: "Asså wow vilket fantastiskt jobb av dig! Underbart vackra bilder! Tack så hemskt mycket för den otroliga upplevelsen, det stärkte verkligen mitt självförtroende ❤️"

En kvinna ligger på en fönsterkarm i ett stort vackert gammalt fönster. Hon har på sig en blå tyllrock som flöder ner som ett vattenfall mot golvet.

Konstnärligt & avslappnat

Jag framhäver dig med poser och komposition på vackra platser och med lyxiga kläder - samtidigt som vi har roligt tillsammans.

Svartvit boudoirbild där den vackra kvinnan ligger i en säng och har en vit spetsbody.

Till dig själv

En boudoir­fotografering är framförallt för din egen skull, en stärkande fotografering som visar dig så vacker och fantastisk som du är.

Boudoirfotografering för att skapa en morgongåva. Kvinnan står framför en grön vägg och håller i sin brudbukett iklädd vita underkläder och en vit kimono som hänger från armarna.

Till din älskade

Boudoirbilder kan bli en underbar och uppskattad present eller morgongåva till din partner som älskar dina former.


En kvinna i svart spetsbody ligger på en säng och tittar in i kameran. I bakgrunden syns en vackert grön vägg.
"Jag kan varmt rekommendera Linda till alla som funderar på att boka en boudoir-fotografering. Wow! Vilka fantastiska bilder 🤩 Linda är väldigt proffsig och fick mig att känna mig avslappnad under hela fotograferingen, samtidigt som hon gav bra instruktioner för hur jag skulle stå/röra mig. Jag kan inte annat än vara supernöjd ❤️"
Malin

Din upplevelse Stark, vacker & avslappnad

För mig är det viktigt att du får en fin, avslappnad fotografering där du får känna dig precis så stark och vacker som du är samtidigt som du har roligt. Vi tar fotograferingen i din takt och jag kommer guida dig till poser som framhäver dina former. Vid en boudoir­fotografering står upplevelsen och känslan lika mycket i fokus som bilderna.

Skicka en bokningsförfrågan när du har bestämt dig för en fotografering. För att kunna fokusera på din upplevelse tar jag endast ett fåtal fotograferingar per månad. Om du vill skapa en morgongåva till din partner är det viktigt att vara ute i god tid innan ert bröllop.


Svartvit bild där en kvinna står mot ett träd i bara underkläderna. Trädets grenar skapar skuggor över kvinnans kropp. En vacker kvinna sitter lite halft på fönsterbrädan i ett stort spröjsat vitt fönster. Kvinnan har på sig vita underkläder och en vit slöja. Närbild på en kvinna i vita underkläder som sätter på sig vita stayups. En kvinna ligger på ett fönsterbräde vid många stora ljusa fönster. Hon har på sig svarta underkläder och en gråblå tyllrobe. Boudoirfotografering med en kvinna som sitter i ett fönster i svart spetsbody och svarta höga stövlar. Boudoirfotografering utomhus i en skog. En kvinna i svart randig body ligger på en sten i en skog.

Jag är nervös Hur går det till?

Jag tror att alla är lite nervösa inför en boudoir­fotografering, just eftersom det är en så annorlunda situation. Men jag får alltid höra att nervositeten släppte när vi träffats och att fotograferingen varit rolig.

Upplevelsen börjar redan innan vi träffas med att vi skräddarsyr din fotografering efter dina önskemål. Du kommer att få en personlig Foto­guide med en lista över vad du ska ta med dig och hur du förbereder dig. När vi träffas börjar vi alltid med att prata en stund och jag visar dig platsen och berättar om vad vi kommer att göra. Ofta börjar vi lite mer påklätt och tar det mer lätt­klädda efter en stund när du känner dig redo.

Jag är osäker Passar min kropp för boudoir?

Svaret är JA! Vill du skapa vackra konstverk av din kropp och dina former, där din skönhet framhävs med poser av en erfaren fotograf? Din kropp är perfekt precis som den är, helt oavsett form, storlek och ålder (vi fotograferar från 18 år till 100).

Boudoirfotografering med en brud som sitter under en slöja på en säng. I bakgrunden syns ett stort fönster som lyser upp rummet.
En vacker kvinna i petrolblå spetsunderkläder lutar sig mot en turkos vägg.
En vacker kvinna går i fantastiskt kvällsljus i skogen som lyser upp hennes slöja.

Boudoirfotografering med en kvinna i ett fönster. Kvinnan har svarta spetsunderkläder och vit spetskimono.
"Linda är en grym fotograf som får en att känna sig bekväm framför kameran. Valde att göra en boudoir fotografering och trots att jag inte hade mycket kläder på mig så kände jag mig bekväm och det var inga bekymmer att posea framför Linda. Hon fick även mig att känna mig superfin och duktig och kan varmt rekommendera henne då bilderna blev otroligt vackra!"
Klaudia

Kläder Vad har jag på mig?

Det viktiga är att du känner dig bekväm och vacker. Du tar med dig snygga underkläder och stayups och även andra kläder som du tycker passar. Av mig kan du låna kimono, lyxig robe eller slöja samt några andra kläder (såsom denna pärltopp) och accessoarer. När du har bokat får du en Fotoguide med en detaljerad lista med tips vad du ska ha med dig och tänka på.

Var fotograferar vi Inomhus eller utomhus?

Vi fotograferar inomhus på hotell med stora fönster och elegant stil, eller utomhus i vackert naturligt ljus. Om du vill fotograferas utomhus blir det kanske i solnedgången vid havet, i en skog, bland höga gräs eller på annan avskild plats. Om du väljer att fotograferas på hotell så har jag några rekommendationer där jag har fotograferat tidigare och som jag tycker passar, men du är också välkommen att välja ett eget hotell. Kostnad för eventuellt hotell betalas av kunden.

Tips! Boudoirbilder utomhus är verkligen vackert, och dessutom blir det billigare eftersom du inte behöver betala ett hotellrum.
En kvinna i svarta underkläder och en vit spetskimono står framför ett stort fönster.
En kvinna i spetsbody ligger på en bänk vid ett fönster med fötterna upp mot väggen.
En kvinna i vita spetsunderkläder och en vit blomsterkrans står vid ett fönster.

Boudoirfotografering med en kvinna i svart spetsbody som sitter på sängen.
"Linda är magisk och bilderna blev superfina! ❤ Till dig som inte vet om du törs - jag fyllde 60 i höstas, kan jag så kan du!"
Cecilia

Din investering -
priser & paket

Boudoir­fotografering Empower­ment

Konsultation inför fotograferingen

Personlig guide i form av en pdf med tips och samlad information

Lån av 1 plagg (kimono, robe eller
annat) från min stora lånegarderob

Val av bilder från online-galleri

10 högupplösta digitala bilder

Möjlighet att köpa till fler bilder

3 950 kr
Eventuell hotellkostnad tillkommer

Lediga tider för boudoir­fotografering:

Juli

Fullbokat

Augusti

3 tider

September

8 tider

Oktober

6 tider

November

5 tider
Boudoirfotografering där en kvinna i svart spetsbody sitter på kanten till en säng.

Är du redo för din egen
boudoir­upplevelse?

Skicka en bokningsförfrågan idag, den är inte bindande och tiderna bokas fort.


Boknings­förfrågan

Skicka förfrågan

Sammanfattning av vanliga frågorBra att veta om din boudoirfotografering

 • Vad är en boudoirfotografering?
  En boudoirfotograferings främsta syfte är att hylla din fantastiska kropp och stärka dig med sensuella konstverk som är vackra och intima. Empowerment är ett passande ord! Du bestämmer själv hur lättklädd du är och vid fotograferingen är det min främsta uppgift som fotograf att få dig att känna dig bekväm och trygg, och vi brukar dessutom ha väldigt roligt.
 • Jag är nervös inför min boudoirfotografering, hur får du mig att slappna av?
  Det är jättevanligt och helt normalt att vara lite nervös inför en boudoirfotografering just eftersom det är en väldigt ovanlig situation. När du kommer till fotograferingen så börjar vi med att småprata lite, jag visar dig runt på platsen eller hotellrummet och berättar lite om vad jag har tänkt att vi ska göra. När du har bytt om till den första outfitten så visar jag hur du ska stå, sitta eller ligga och vi småpratar medan jag börjar fotografera dig - känslan som jag eftersträvar är avslappnad och det uppnår vi bland annat genom att jag klargör att du alltid ska känna dig bekväm och att du när som helst får ta en paus eller avstå från poser utan att du behöver förklara varför. Ofta börjar vi lite mer påklätt och tar det mer lättklädda efter en stund när du har vant dig vid situationen. De flesta brukar vara nervösa innan men jag får alltid höra att nervositeten släppte när vi träffats och det märks att fotograferingen är riktigt rolig. Det här är en av många liknande kommentarer jag har fått efter en boudoirfotografering: "Jag kanske borde göra en till fotografering nu när jag vet hur roligt och fint det blev!"
 • Vem är fotografen?
  Mitt namn är Linda Holmkratz och jag har en lång erfarenhet som porträttfotograf och att posera kvinnor i vackra, starka och smickrande poser. Vill du veta ännu lite mer om mig så kan du läsa om mig här.
 • Får jag fotograferas tillsammans med min partner för boudoirbilder?
  Nej, jag fotograferar enbart en person vid boudoirfotograferingar.
 • Finns det någon åldersgräns för boudoirfotograferingar?
  Ja, du måste vara minst 18 år för en boudoirfotografering och vid fotograferingen behöver du visa legitimation. Det finns ingen övre åldersgräns.
 • Var fotograferar vi boudoir?
  Boudoirfotograferingen äger rum antingen på ett hotell med stora fönster för bra ljusinsläpp, eller utomhus i naturen. Det finns fördelar med båda platserna. Fotograferar vi inomhus på hotell så är det privat utan att någon annan kan gå förbi, och det fungerar året runt. Fotograferar vi utomhus blir det vackert naturligt ljus i spännande, oväntad miljö och dessutom billigare eftersom inget hotellrum behöver hyras. Se bilder från fotografering på hotell, eller se bilder från fotografering vid havet.
 • Kan jag låna kläder till boudoirfotograferingen?
  Ja, absolut! Det ingår lån av ett (1) plagg (kimono, robe eller annat) samt om du önskar slöja - du väljer vad du vill låna från min lånegarderob som är fylld till bredden med lyx. Du tar med dig egna snygga underkläder, stayups och kanske snygga skor samt andra kläder som du tycker passar. Vid bokning kommer du att få en guide där jag hjälper dig med vad du ska ta med dig och ger dig en massa tips inför dagen. Jag bollar även gärna idéer med dig! Här kan du läsa mer om vad du kan låna.
 • Hur byter jag om?
  Jag har alltid med mig mitt portabla omklädningsrum där du byter om i avskildhet om vi är utomhus. Om vi är på ett hotell finns det ett avskilt badrum där du kan byta om i lugn och ro.
 • Vad händer om det regnar?
  Om vi ska fotografera utomhus och det regnar bokar vi om fotograferingen till en annan dag utan kostnad. I stort sett alla andra väder blir fantastiska på sitt sätt. Om det när dagen närmar sig ser tveksamt ut i väderprognosen så hör jag alltid av mig så att vi kan diskutera alternativ. Är vi på ett hotell spelar inte vädret utomhus någon roll.
 • Hur förbereder jag mig inför min boudoirfotografering?
  Du fixar ditt hår och sminkning så som du trivs bäst - om du önskar kan du även göra ett tillägg till bokningen för att inkludera sminkning och hårstyling. När du bokar kommer du att få en utförlig guide med vad du ska ta med dig och vad du ska tänka på inför fotograferingen.
 • Hur poserar jag på mina boudoirbilder?
  Oroa dig inte! Jag kommer att hjälpa dig med hur du ska stå, sitta, ligga, hur du har dina händer, var du ska titta och så vidare. Min enorma erfarenhet av att posera kvinnor gör att jag kommer att framhäva dig och din skönhet.
 • Hur väljer jag mina bilder?
  Efter din boudoirfotografering väljer jag ut dina bästa bilder och redigerar dem. Inom två veckor från din fotografering får du en länk till ett online-galleri med fullt redigerade bilder. I online-galleriet gör du sedan dina val av bilder och kan även välja att köpa till fler bilder än det som ingår i ditt paket. Här kan du läsa om att välja bilder från online-galleriet.
Jag är redo att skicka förfrågan!
Boudoirfotografering med flera bilder på en kvinna bakom genomlysta gardiner.