Svartvit boudoirbild där den vackra kvinnan ligger i en säng och har en vit spetsbody.

Boudoir­fotografering med konstnärlig vinkel på hotell

Stockholm / April / 2024

I slutet av april hade jag en boudoirfotografering på ett hotell med stora fönster med underbart ljusinsläpp, spännande tegelvägg och gröna coola väggar. Den konstnärliga vinkeln tar jag med mig vid alla fotograferingar eftersom mina rötter är i fine art-fotograferingar, det ska inte bara vara vackert och sensuellt utan även spännande linjer, ljus och vinklar. Konstverk helt enkelt, precis som din kropp. Vi hade en jätterolig fotografering som resulterade i många fina bilder.

Nedan finns ett litet urval av bilder från vår fotografering.

En kvinna i vit spetsbody ligger på en säng. Hon blundar och drar i lakanet. Boudoirfotografering med en vacker kvinna iklädd en vit spetsbody som sitter på en säng.Svartvit konstnärlig boudoirbild med en kvinna som lutar sig över en stol. Starkt solljus kommer in från ett stort spröjsat fönster och göra vackra mönster på väggen och golvet. En kvinna står bakom en genomskinlig gardin. Solen skiner in från fönstret och kvinnan syns som en siluett mot gardintyget.Boudoirbild vid ett stort fönster. Kvinnan har på sig röda underkläder och sitter på golvet med en filt. Boudoirfotografering för att skapa en morgongåva. Kvinnan står framför en grön vägg och håller i sin brudbukett iklädd vita underkläder och en vit kimono som hänger från armarna. Boudoirfotografering med en brud som sitter under en slöja på en säng. I bakgrunden syns ett stort fönster som lyser upp rummet.En vackert stilistisk bild på en kvinna som stor och tittar ut genom ett stort fönster som går från golv till tak. Bilden är svartvit och kvinnan har en lång slöja som får ett vackert mönster av det starka solljuset. En kvinna ligger på en säng med huvudet på sängkanten. Bilden är svartvit och kvinnan har på sig vita underkläder och ett strumpeband.

Är du intresserad av en boudoirfotografering?

Boudoirbilder är ett vackert sätt att hylla din kropp. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av ett skapa vackra bilder!

Boka boudoir­fotograf