En kvinna i svarta spetsunderkläder och en exklusiv vinröd rock med guldinsida står vid ett fönster.

Låna kläder till din boudoir­fotografering

Så funkar det

När du bokar en boudoirfotografering med mig så kommer du att få en personlig guide där jag går igenom vad du bör ha med dig till din fotografering i form av olika typer av underkläder och accessoarer. Dessutom ingår lån av ett ett lyxigt klädesplagg (såsom kimono, tyllrobe eller annat fritt val) från min lånegarderob, samt slöja.

Boudoirfotografering där den vackra kvinnan ligger i ett fönster och har på sig en blå tyllklänning.

Vilka storlekar finns?

De flesta av kläderna i min lånegarderob fungerar för de flesta storlekar. Detta gäller även de kläder som ingår att låna vid en boudoirfotografering. De flesta kläder jag rekommenderar för denna typ av fotografering är olika typer av robes eftersom de går att ha öppna eller stängda. På grund av deras vida ärmar och band som knyts i midjan är de fantastiska på alla.

En kvinna står vid ett fönster där det flödar in solljus. På sig har hon svarta underkläder och en vit spetskimono.En kvinna står vid ett fönster och på sig har hon svarta underkläder och en röd tyllrobe.

Det finns även några andra typer av kläder som passar för boudoir­fotografering, såsom denna snygga pärltopp.

En kvinna i en pärltopp vid ett fönster under en boudoirfotografering.

Samt en hel del andra kläder, såsom genomskinliga tyllkjolar. Och om du vill skapa en morgongåva till din älskade med dina bilder så kan du även låna en lång vit slöja.

En kvinna sitter på en rosa stol vid ett fönster. På sig har hon en kroppsstrumpa i svart spets och en rosa tyllrock.En kvinna står vid ett fönster och tittar ut. På sig har hon vita underkläder och en lång vit slöja.

Hur går det till?

När du har bokat mig som fotograf så får du svara på några frågor som hjälper mig att skräddarsy din fotografering utifrån dina önskemål. Därefter kommer jag att skapa personliga förslag på bland annat ett klädesplagg som jag tror kommer att passa dig och tillfället. Du får även samtidigt en länk till hela min lånegarderob om du hellre vill välja helt fritt. Jag har över 100 lyxiga plagg i min garderob.

Vill du skapa konst av dina vackra former?

Boka en fotografering med mig om du vill känna dig som den gudinna du är. Vi skapar konstverk och minnen du aldrig glömmer

Boka en boudoir­fotografering