En mamma sitter i en grönskande trappa och ammar sitt barn. På sig har mamman en bohemisk vit spetsklänning och solen skiner ner i trappan.

Amningsfoto bland blommor och blad

Görvälns slottspark / Maj / 2021

En solig våreftermiddag fick jag äran att fotografera den stora kärleken mellan mamma och barn vid en mysig och nära amningsfotografering. Jag fotograferade även Viviannes graviditet och det är alltid extra speciellt att sedan få träffa barnet för en ny fotografering. Buskar, träd och marken stod i blom och erbjöd en fantastisk bakgrund. Vi hann med hela tre ombyten och det blev underbara bilder.

Under denna fotografering användes gravidklänningar och accessoarer från min lånegarderob: Hakaj Couture Barbara Mauve (bleklila extravagant tyllklänning) med tiaran Sashka Design Sunburst, Mii-Estilo Boho Canterbury (vit spetsklänning) med blomkransen Rosa samt Before & Ever Couture Run Away With Me (silverglittrande klänning) med tiaran Silvervete.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Åh det ser fantastiskt ut! Du är ju så duktig så det blir ju alltid jättebra bilder ❤"

Vivianne


En mamma i en rosa tyllklänning står under ett rosablommande träd och tittar på sitt barn som hon håller i famnen. Mamma håller sin bebis som ammar. Kvinnan har en rosa tyllklänning och en solgudinnetiara och står på en äng med vatten och träd i bakgrunden. En mamma i vit spetsklänning ammar sitt barn stående bland blommande buskar. Amningsfotografering där kvinnan har en vit spetsklänning och står vid vitblommande grönskande träd och ammar sin bebis. Amningsfotografering utomhus i vacker natur. Kvinnan har en silverklänning och liten tiara. Kvinnan står på klippor och i bakgrunden syns olika typer av blommor.
Boka amnings­fotograf