Familje­fotografering i vacker natur

Görvälns Slott / September / 2021

I mitten av september fotograferade jag mamma och jag-bilder, amningsfoto och hela denna härliga familj. Det var sensommar med lagom värme i denna vackra park.

Under denna fotografering användes klänningar från min lånegarderob av mamman i familjen: Before & Ever Couture Run Away With Me (grå silvrig klänning), Hakaj Couture Barbara Mauve (extravagant tyllklänning) och kronan Prinsessa.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Tack för de fina bilderna!"

Marcus och Jasmin


En mamma står med sin bebis på en brygga vid vattnet. Kvinnan har en rosa tyllklänning och en liten krona och håller i sitt barn. En mamma sitter på en bänk på en brygga och håller sin bebis i knät. Mamman har en lyxig rosa tyllklänning. En mamma sitter i naturen och ammar sitt barn. Hon har en rosa tyllklänning på sig och tittar in i kameran. En mamma sitter vid en damm och ammar sitt barn. På sig har hon en rosa tyllklänning och hon tittar kärleksfullt på barnet. En familj i snygga grå kläder står vid kanten av ett solrosfält. Mamman har en lång grå lyxig klänning som sveper ner över bildens kant. Pappan håller i barnet och mamman pussar barnet på kinden. En stilig familj står på en grusgång under ett grönskande träd. Mamman och pappan håller i sitt lilla barn och pussar varandra. En mamma och pappa håller i sitt barn och pussar barnet på pannan. De står på en grusgång under ett stort träd.
Boka familje­fotografering