Mamma och jag-fotografering vid vattnet på Lidingö

Lidingö / September / 2022

Förra året hade jag en gravidfotografering med denna mamma och jag blev så glad när jag fick äran att fotografera henne och hennes son inför hans 1-årsdag. Vi träffades vid vattnet på Lidingö med utsikt mot Kaknästornet.

Under denna fotografering användes klänning och accessoar från min lånegarderob av mamman: Hakaj Couture Kathy (krämvit tylldröm), Hakaj Couture Magnolia (starkrosa tylldröm), Silvervete (silvertiara), Sashka Design Fantasy Dream (extravagant blomtiara).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"En fotograf som är personlig och anpassar sig efter ens behov och förutsättningar. Du stressar inte, ger bra råd och peppar en på ett fint sätt."

Milenka


Fotografering av mamma och son på en kaj med vidsträckt vatten. Mamman har en stor tyllklänning och blomsterkrona och håller sitt barn på höften. En mamma sitter på en cementkaj vid vattnet och håller sin son i händerna för att hjälpa honom att stå och gå. En liten pojke tar sina första steg. I bakgrunden syns hans mamma hålla honom i händerna. Bild från en Mamma och jag-fotografering. Kvinnan har en vacker krämvit tyllklänning och ammar sitt barn. I bakgrunden skymtar Kaknästornet på andra sidan vattnet. Bild från en Mamma och jag-fotografering. Kvinnan har en vacker krämvit tyllklänning och håller sitt barn på höften. I horisonten går solen ner.
Boka Mamma & jag-fotografering