En närbild på en kvinna i svart spetsbody.

Boudoir­fotografering på boutique­hotell

Stockholm / Januari / 2024

Vid en boudoirfotografering med mig är vi antingen inomhus på ett vackert hotellrum eller utomhus på någon vacker plats. Jag har några hotellrum som jag rekommenderar men du som kund kan även välja något annat. Hotellrummet på dessa bilder är en plats jag rekommenderar eftersom det finns så stora fönster med underbart ljusinsläpp, spännande tegelvägg och gröna coola väggar. Här hade jag en fotografering med fantastiska Malin en januaridag.

Under denna fotografering användes en lyxig rock från min lånegarderob: There She Goes från Before & Ever Couture (guld och vinröd rock i lyxigt material).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Jag kan varmt rekommendera Linda till alla som funderar på att boka en boudoir-fotografering. Wow! Vilka fantastiska bilder 🤩 Linda är väldigt proffsig och fick mig att känna mig avslappnad under hela fotograferingen, samtidigt som hon gav bra instruktioner för hur jag skulle stå/röra mig. Jag kan inte annat än vara supernöjd ❤️"

Malin


En vacker kvinna i svart spetsbody ligger på en säng i ett grönt rum. En kvinna i petrolblå underkläder sitter på en bänk mot en tegelvägg med ett stort fönster.Svartvit bild på en kvinna i underkläder som ligger på en bänk framför ett stort spröjsat fönster. En kvinna i bh. En kvinna i petrolblå underkläder står mot en grön vägg.En kvinna i svart spetsbody sitter på sängkanten och tittar in kameran. I bakgrunden syns ett stort spröjsat fönster. Svartvit bild på kvinna i svart spetsbody. En kvinna i svarta underkläder,svarta högklackade skor och vinröd och guldig rock står vid vid ett fönster.
Boka boudoir­fotograf