Bröllopspar står i ett snötäckt landskap där snön ligger tjock på trädgrenarna.

Värmande kärlek i vinter­skrud

Norrtälje / December / 2023

Fotograferingsåret 2023 avslutades med pompa och ståt med en sista bröllopsfotografering dagen innan nyårsafton. Snön låg tjock under porträttfotograferingen och i slutet av den fotograferingen föll snön blöt vilket gav tillfälle att använda de genomskinliga paraplyer jag alltid har med när jag fotograferar bröllop.

När vigseln tog plats i Norrtälje kyrka hade solen redan hunnit gå ner, så utgången ur kyrkan pyntades av glada hurrarop och tomtebloss. Efter vigseln bar det iväg till Havspiren för upprymd festlighet och god mat. Det blev en kärleksfull dag med mycket värme trots kylan.

Nedan finner du några få av alla de bröllopsbilder jag tog under dagen.

Brudpar i vinterlandskap där fåglar flyger i bakgrunden. Vackra detaljer på brudparets ringar en vinterdag.Vackert brudpar står under snötyngda grenar en vinterdag vid vattnet. Brudpar pussas vid stora snöhögar. Bröllopspar kramas och tittar varandra i ögonen en vinterdag framför en nyponbuske. Det kommer blöt snö så paret står under ett genomskinligt paraply. Norrtälje kyrka i vinterskrud och kvällsmörker. Brudparet går ut ur kyrkan. Tomtebloss vid utgång ur kyrkan. Bruden och dotter. Bröllopsgästerna har samlats till middag i festlokalen. Vackert upplagd mat. Brudparets kyss vid honörsbordet.
Boka bröllops­fotograf