Kärlek bland kristall­kronor

Stallmästare­gården / Haga, Stockholm / Juli / 2023

Jag fick äran att vara med en heldag för att fotografera Mary och Nates fantastiska kärlek på Stallmästaregården vid Brunnsviken. Dagen började med first look nere vid de röda små stugorna varpå vi sedan fotograferade porträtt nere vid vattnet och uppe bland de gamla byggnaderna samt även en del inne i Stallmästaregårdens festlokaler. Väderprognosen hade lovat härligt ostadigt väder och därför hade jag med mig mina genomskinliga paraplyer som jag lånar ut, men regnet var flyktigt och jag fick bara en liten bild med paraply resten av dagen var det varmt och strålande sol genom vackra moln.

Vigseln ägde rum på festlokalens uteplats med utsikt över Brunnsviken tillsammans med släkt och vänner både från Sverige och USA. Efter gratulationer, snittar, champagne och gruppbilder, förflyttades festligheterna in i matsalen med kristallkronor och vackra anrika målningar på väggarna. Stämningen var fantastisk hela kvällen, och efter att middagen med känslosamma och glada tal så blev det första dansen inne i de vackra rummen. Därpå följde röjig fest med Latin Kings som stod för musiken.

Det är alltid svårt att välja ut bara några bilder från en lång och härlig dag, men här kommer ändå ett litet urval av bilder.

"Tack Linda! Vi är jättenöjda!"

Mary & Nate

First look-fotografering med bröllopspar på Stallmästaregården i Stockholm. Bröllopspar håller varandra i handen och står vid en byggnad med vackra fönsterluckor och blomsterrabatt. Vackert bröllopspar står nära och tittar varandra i ögonen. I bakgrunden syns Brunnsviken. Bröllopspar pussar varandra på trappan till ett gult lusthus vid Stallmästaregården i Haga. Bröllopspar vigs. Bröllopsmiddag speglas i en guldspegel. Bröllopsgäster höjer sina glas för att skåla för brudparet. Brudparet dansar första dansen under kristallkronor. Bröllopsfest med färgglatt ljus i vacker lokal med kristallkronor. Bröllopsfest och dans i vacker lokal med kristallkronor och färgglatt ljus.
Boka bröllops­fotograf