Färgglatt och inspirerande

Tungelsta Folk och Trädgård / Tungelsta / Maj / 2023

Det är så härligt och inspirerande att träffa andra fotografer i vår fina gemenskap. Idag var jag på workshop annordnad av For the Love of Weddings där jag förkovrade mig i ny kunskap och fotograferade ett underbart kärlekspar som var färgsprakande stylat.

Workshopen var fylld med fantastiska leverantörer och kreatörer: MHUA Christina Yalcin, florist Kungsfloristen, accessoarer Viveka Gren, klänning Abby Waits, dukning och vigselbåge Style by Emerald Weddings, trycksaker Didriks Design och tårta Miss Henriettas.

Nedan hittar ni några av de många bilder jag tog under dagen.

En blivande brud sitter i en påfågelstol medan en MUHA fixar hennes hår. En  blivande brud sätter på sig sin bröllopsklänning. Bruden står framför ett stort dimmigt fönster. En blivande brud får hjälp att fixa håret inför sin  bröllopsdag. Ett brudpar skrattar tillsammans framför en vägg med färgglada dekorationer. Ett brudpar håller om varandra framför färgglada dekorationen. De står i ett växthus och i taket hänger vinrankor. Brudgummen pussar brudens panna. Ett vackert uppställt bord med tårta och bubbel. På bordet står en prunkande blomsterdekoration och stora bokstäver som bildar ordet BAR. Två händer håller i en tårtspade som skär en bit av en hög, rosa bröllopstårta. Tårtan är dekorerad med levande blommor. En brud håller i en tårta medan brudgummen skär tårtan. Tårtan är rosa och dekorerad med rosa blommor. Brudparet skrattar. Bruden och brudgummen äter en tårtbit tillsammans. De tittar på varandra och ler. I förgrunden syns bröllopstårtan som är rosa med levande blommor. Bruden och brudgummen äter en tårtbit i ett växthus. Bruden tittar in i kameran. Bruden och  brudgrummen busar och skrattar medan de äter en tårtbit tillsammans. Brudgummen häller upp champagne i glas som står i ett glastorn. Ett brudpar går över en bro tillsammans. De stannar till och tittar bakåt mot kameran. Brudparet står vid ett stort träd och håller om varandra. Båda tittar in i kameran. Bruden står lutad mot en grånande trävägg. På sig har hon en vit brudklänning och en stor blomsterkrona. Ett vackert och färgglatt dukat bord med gigantiskt blomsterarrangemang och levande ljus.
Boka bröllops­fotograf