Kärleks­firande

Tyresö Slott / Stockholm / Augusti / 2023

Jag blev så glad när Milea och Sebastian hörde av sig till mig igen med önskemål om en kärleksfotografering för att fira deras bröllopsdag. Jag fotograferade deras gravidbilder i höstas, och nu fick jag träffa detta härliga par igen. De valde samma plats som för vår förra fotografering, nämligen Tyresö Slott. En fantastisk plats med stor variation i miljön med vackert slott och fantastiska murar, ängar, skog och vatten - och känslan av fransk vingård. Vi hade så roligt och en riktigt mysig kväll i sensommaren.

Nedan följer ett urval av bilder från vår fina kvällsfotografering.

"Ett enormt stort TACK för de supervackra bilderna! Vi är så nöjda med bilderna och det var verkligen så kul att få träffa dig igen! ❤"

Milea & Sebastian

Kärlekspar tittar på varandra omgivna av grenar och blad. Brudpar står i en öppning i en stenmur och pussar varandra. Bröllopspar håller om varandra framför en öppning i en slottsmur. Utsikten visar trädtoppar och en blå himmel. Ett brudpar är på väg uppför en trappar. Bruden vänder sig om och tittar in i kameran. Ett brudpar står på toppen av en trappa och tittar ut över vidderna. Ett brudpar står i en grönskande trädgård och håller om varandra. Trädgården är på en kulle och i bakgrunden syns ett blänkande vatten. Silluetterna av ett brudpar i solnedgången. I bakgrunden syns även Tyresö slott på andra sidan vattnet.
Boka bröllops­fotograf