Bröllopspar står på en skogsstig bland höga träd och pussas.

Natur­sköna bröllops­porträtt

Upplands Väsby / Maj / 2024

Bröllopssäsongen fick en perfekt början första helgen i maj när jag fotograferade det här kärleksfulla parets bröllopsporträtt innan de åkte iväg till Fresta kyrka för sin vigsel.

Det här var en speciell fotografering på många sätt, men även för att det var den bröllopsfotografering som varit närmast där jag bor. Ett stenkast från mitt hem, i en skog jag brukar ta promenader. En sagolik plats och paret var så vackra.

Nedan finner du några få av alla de bröllopsbilder vi tog denna varma dag.

"Det kändes väldigt kul och naturligt att bli fotad av dig"

Jessica & Philip


Brudpar håller om varandra bland tallar på en skogsstig.När bild på brudgummens ring när brudparet pussas. Svartvit nära bild på brudpar som blundar och håller om varandra på en skogsstig. Närbild på brudparets händer med ringarna. I bild syns även brudgummens lila fluga.Bild på ett brudpar som tittar in i kameran och står nära varandra i skogen. Närbild på en brudbukett och ett vackert armband på brudens arm. Ett brudpar står och skrattar på en skogsstig.Bröllopsporträtt där brudgummen pussar bruden på pannan. De står på en stig i skogen. Närbild på brudens vita högklackade skor och brudgummens blanka svarta skor. De står på en skogsstig med löv, stenar och barr.
Boka bröllops­fotograf