Gravid­fotografering i höstens färger

Tyresö Slott / Oktober / 2022

I vackra Tyresö slottspark hade vi en gravidfotografering under grå himmel. I denna slottspark finns stor variation i miljön, här finns det vackra Tyresö slott, en lång vit mur, träd, ängar med höga gräs, grusgångar och vackert vatten.

Eftersom väderprognosen lovade regn frågade jag om de blivande föräldrarna ville boka om till en annan dag, men eftersom det var den bästa dagen för dem så valde vi att köra på ändå. Och vilken tur att vi gjorde det, för det blev en härlig kväll med lugna färger och storslagen skönhet, precis så som hösten ska vara.

Under denna fotografering användes klänningar och accessoarer från min lånegarderob:
Mii-Estilo Boho Canterbury (vit boho-spets), Hakaj Couture Barbara Red (röd tylldröm), Jasmin (grön klänning med extrasläp).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"åh, tusen tack till dig för en jätterolig fotografering! vi hade verkligen så kul och så otroligt fina bilder det blev!"

Milea


Gravidfotografering om hösten vid Tyresö slotts vackra vita mur. Den gravida kvinnan har en vit lång spetsklänning och runt kvinnan hänger grenarna ner med höstfärgade löv. Två blivande föräldrar i ljusa färger står panna mot panna på en grusgång och håller om den gravida kvinnans mage. I bakgrunden syns träd i höstfärger och på marken ligger gula löv. Två blivande föräldrar i ljusa färger håller handen och tittar på varandra. De står på en grusgång och den gravida kvinnan har en vit spetsklänning. I bakgrunden är höstfärgade träd och på marken ligger gula löv. En gravid kvinna står i ett höstlandskap med gula löv på marken. Kvinnan har en vit spetsklänning och håller om magen. Gravidfotografering med blivande föräldrar på en äng framför Tyresö slott. Det är höst och träden har gula löv. Kvinnan har en stor röd tyllklänning och lutar sig med mannen. En gravid kvinna står på en brygga vid ett stilla vatten med en höstträd och vass på andra sidan vattnet. Kvinnan har en röd tyllklänning och tittar in i gravidfotograf Linda Holmkratz kamera. En gravid kvinna i en stor röd tyllklänning sitter på en brygga vid ett stilla vatten. På andra sidan vattnet står barrträd och träd med gula löv. En gravid kvinna i grön klänning stor i ett  hav av höga vass. Kvinnan tittar in i gravidfotograf Linda Holmkratz kamera och ler. Gravidfotografering på en gammal träbro över ett spegelblankt vatten. På andra sidan vattnet syns gul vass och träd med gula höstlöv. En gravid kvinna står under en stor gren utan löv. På marken ligger orange höstlöv och i bakgrunden syns vatten och höstiga träd.
Boka gravid­fotografering