Gravid­fotografering med vårkänslor och en liten hund

Sollentuna / Maj / 2022

Visst har man längtat efter denna speciella tid på året när världen brister ut i blom och värmen gör sig påminnd. Jag brukar gå ut på långa promenader och dofta på alla blommande träd och insupa löften om sommar. Jag fick äran att fotografera dessa blivande föräldrar och deras fina lilla hund denna vackra vårkväll när träden blommade och solen gick ner bakom vassen.

Under fotograferingen användes klänningar från min lånegarderob: Mii-Estilo Snow Flower (vit spetsklänning), Hakaj Couture Wisteria (rosa tyllklänning med handsydda blommor).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

En gravid kvinna i vit spetsklänning står på en äng bredvid ett blommande äppelträd. Det är vår i luften och vackert kvällsljus. De blivande föräldrarna står i en björkskog där bladen precis börjat komma. De håller sin hund i famnen och en hand på den gravida magen. En gravid kvinna i vit spetsklänning står i en björkdunge och håller upp sin lilla hund i luften. Gravidfotografering där den gravida kvinnan står i motljus på en äng. Kvällssolen glimmar magiskt i de höga grässtråna. Gravid kvinna sitter på en stor sten bland äng och skog. I sin famn har hon sin lilla hund. Både hunden och kvinnan tittar in i gravidfotograf Linda Holmkratz kamera. En gravid kvinna i en lyxig tyllklänning blickar ut över en äng i motljus. Stråna glimmar i ljuset och i bakgrunden syns skogen. De blivande föräldrarna står bland höga vass där solen går ner bakom träden i bakgrunden. Mannen håller i deras hund som sträcker sig mot kvinnans gravidmage. Gravidfotografering bland höga vass i solnedgången. Kvinnan har en elegant rosa tyllklänning som passar tillsammans med vassens grågula toner. En gravid kvinna i ett hav av höga vass. Hon dansar med gravidklänningen i tyll så att den svävar vackert.
Boka gravid­fotografering