Gravid­fotografering bland klippor en sommarkväll

Stenbrott / Juni / 2023

Jag fick äran att fotografera dessa fina blivande föräldrar medan solen gick ner bakom stenbrottets stora klippor och stenar. Helena såg ut som en gudinna med sitt lila hår och i mina gravidklänningar.

Under denna fotografering användes gravidklänningar från min lånegarderob: Mii-Estilo Canterbury (vit spetsklänning i boho-stil) och Before & Ever Couture Kissing Sunlight (grön lyxig tyllklänning med handsydda detaljer).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Tack för en trevlig fotografering! Du fick oss känna oss avslappnade och de var riktigt roligt och en mysig upplevelse."

Helena


Magiskt vacker gravidfotografering i ett spegelblankt vattenlandskap omgivet av klippor och skog. Den gravida kvinnan har en vit spetsklänning och står utmed vattnet. En gravid kvinna står på en stor sten i vattnet. Hon har en vit gravidklänning och lila hår. Det är sommar och kvällsljuset färger världen mjukt. En man sitter på en stor sten och tittar upp på sin gravida fästmö. Kvinnan tittar in i gravidfotograf Linda Holmkratz kamera. Två blivande föräldrar sitter bland klipporna medan solen sakta går ner. Den gravida kvinnan har en glittrande grön gravidklänning och tittar kärleksfullt på sin fästman. En gravid kvinna står bland vackra klippor framför ett spegelblankt vatten. Hennes gröna glittrande gravidklänning flyger i vinden. Ett par står i ett klipplandskap och håller kärleksfullt om kvinnans gravidmage. I bakgrunden går solen ner bakom en grön skog. Gravidfotografering i ett stenbrott i det mjuka kvällsljuset. På klipporna står den vackra kvinnan i en grön och glittrig gravidklänning och på andra sidan vattnet speglas en grön skog.
Boka gravid­fotografering