Gravid­fotografering med flygande tyll

Stockholms Skärgård / April / 2023

Underbara vårvindar i Stockholms skärgård när jag träffade vackra Michelle för en gravidfotografering fylld med svallande tyllklänningar och fantastiskt ljus.

Under denna fotografering användes klänning från min lånegarderob: Hakaj Couture Wisteria (bleklila tylldröm) stundom med beige underklänning.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Wow vad fina alla bilder blev! Jag visste inte att jag kunde bli så fin på bild, ser ut och kände mig som en prinsessa ❤ Var lite nervös men det gick fort över, kunde slappna av och tyckte att det gick bättre än förväntat! Det var väldigt trevligt att småprata med dig och äta lite godis."

Michelle


Gravidfotografering med gravidfotograf Linda Holmkratz. En vacker kvinna står i barrskog med solen som sirlar in genom grenarna i bakgrunden. Kvinnan har en rosa gravidklänning i tyll som flyger runt henne som fjärilsvingar. En gravid kvinna står i barrskog och håller i sin rosa tyllklänning. Kvällssolen letar sig in genom grenarna och gör vackra mönster på den barrtäta marken. Gravidfotografering med en gravid kvinna i en rosa tyllklänning med blomdetaljer. Kvinnan står på stranden och tittar ut över vattnet. En gravid kvinna sitter bland klippor och stora stenar. I bakgrunden syns havet och kvällssolen som lyser upp öar. En gravid kvinna står på klippor med havet i bakgrunden. På sig har hon en rosa tyllklänning som är öppen för att visa magen. Gravidfotografering vid havet där den gravida kvinnan dansar med sin tyllklänning så den skapar fjärilsvingar. En gravid kvinna håller om sin mage och tittar ner. I bakgrunden visas en vacker himmel som färgas av solnedgången.
Boka gravid­fotografering
Behind the scenes-bilder tagna av den blivande fadern:
Gravidfotograf Linda Holmkratz fotograferar en gravid kvinna i skogen vid en strand. Bilden är tagen av den blivande pappan. Gravidfotograf Linda Holmkratz fotograferar på stranden vid havet. Bilden är tagen av den blivande pappan.