Gravid­fotografering om hösten vid slottet

Drottningholms Slottsträdgård / Oktober / 2023

Det var en fantastisk, solig höstdag som såg varm ut men var ganska kall, när jag träffade Sofie och hennes sambo i Drottningholms slottsträdgård för en höstinspirerad gravidfotografering. De stora träden var klädda i härlig höstskrud och vattnet glittrade. Vi hade en rolig fotografering i solen.

Under denna fotografering användes gravidklänningar och accessoarer från min lånegarderob: Mii-Estilo Canterbury (vit spetsklänning), blomstertiaran Sashka Design Pink Princess, Hakaj Couture Magnolia (starkrosa tyllklänning), blomstertiaran Sashka Design Fantasy Dream och huvudprydnaden Sashka Design Magic Pink Flower.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Wow, så vackra bilderna är. Du är en mycket duktig & begåvad konstnär. Det var så himla roligt & trevligt att göra det här med dig & min sambo."

Sofie


En gravid kvinna med en vit spetsklänning sitter i ett hav av höstlöv. Gravidfotografering om hösten. Den gravida kvinnan har på sig en vit spetsklänning och står under en gren med gula lönnlöv. På marken ligger fullt med höstlöv och i bakgrunden syns träd och en liten å. Gravidfotografering med en blivande mamma och pappa som står på en grusgång tillsammans med en stor flock kanadagäss. I bagrunden syns träd med gula löv.	Gravidfotografering i en park med höstlöv på marken. Kvinnan har på sig en vit spetsklänning och en rosa blomstertiara. En gravid kvinna står på en liten träbro med snirkligt metallstaket. Hon har på sig en starkt rosa tyllklänning och en rosa blomstertiara och i bakgrunden syns stora träda och solens strålar som sköljer in genom grenarna. Gravidfotografering vid strandkanten i en slottsträdgård. Den gravida kvinnan har på sig en rosa tyllklänning med gigantiskt släp som flyger i vinden. Gravidfotografering bland gräs och stora träd. Den gravida kvinnan har på sig en starkt rosa tyllklänning och på huvudet har hon en stor rosa blomma. En gravid kvinna står på en grusgång som är omgärdad av gula träd. Hon har på sig en rosa tyllklänning och solen lyser upp träden i bakgrunden.
Boka gravid­fotografering