Gravid­fotografering i stenbrott

Stenbrott / Juni / 2023

Jag träffade en vacker kvinna och hennes fina familj för en gravidfotografering i ett vidsträckta klipplandskap en varm sommardag. I detta stenbrott finns fantastiskt vatten och en liten sandstrand och överallt tornar stora klippor upp sig.

Den här platsen är som de flesta andra platser beroende av vilken tid på dygnet fotograferingen sker. Här finns nämligen inte någon bra skugga att hitta mitt på dagen, men på kvällen blir det däremot magiskt. När solen går ner bakom klipporna sprider sig ett mjukt ljus som gör sig så fint på bilder.

Under denna fotografering användes klänning från min lånegarderob: Hakaj Couture Barbara Mauve, en extravagant lyxig tyllklänning.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

En vacker gravid kvinna ligger på en klippa. På sig har hon en rosa gravidklänning i tyll som är öppen fram. En gravidkvinna sitter på en stor sten och håller hand med sin ettåriga son. En kärleksfull familj fotograferas i ett klipplandskap. Mamman, som är gravid, och pappan håller upp och pussar deras ettåriga son. Gravidfotografering i stenbrott med vatten i bakgrunden. Gravidfotografering bland klipporna i ett stenbrott. I bakgrunden syns vatten och en skog i kvällsljus. Kvinnan har på sig en rosa gravidklänning i tyll som flöder ut över klipporna. En kvinna står på en klippa. I bakgrunden syns kvällsljuset bakom klipporna.
Boka gravid­fotografering