Gravid­fotografering under sen­sommaren

Stockholms Skärgård / September / 2023

Finns det något bättre än att klä upp sig i vackra klänningar, ha sand mellan tårna och fotograferas i fantastiska miljöer? Just denna kombination är det jag erbjuder vid gravidfotograferingar och denna plats är en av mina favoriter med den stora variationen av natur på en och samma plats. Vi fick en underbar kväll i sensommarvärme medan solen gick ner bakom talltopparna.

Under denna fotografering användes gravidklänningar från min lånegarderob: Hakaj Couture Kathy (ljusbeige tyllklänning) och Jasmin (grön klänning med gigantisk kjoldel).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.


Gravidfotografering med blivande föräldrar i barrskog. Gravidfotografering en sensommarkväll i skärgården. Den gravida kvinnan står på stranden i en ljus tyllklänning. Vågorna slår mot stranden och i bakgrunden syns solen gå ner bakom tallarna. Gravidfotografering i skärgården vid havet. Den gravida kvinnan har en grön klänning och står på klipporna där vågorna slår. I förgrunden syns grenar med löv och gräs och himlen är färgad av kvällsljuset. En gravid kvinna i grön klänning står bland klipporna vid havet. Himlen är färgad av kvällsljuset. Den gröna klänningen flyger i vinden. Gravidfotografering vid havet på sommaren. En gravid kvinna i grön klänning sitter på klipporna. I bakgrunden syns havet och kvällshimmel.
Boka gravid­fotografering
Behind the scenes-bilder tagna av den blivande fadern:
Gravidfotograf Linda Holmkratz fotograferar en gravid kvinna på klipporna vid havet. Bilden är tagen av den blivande pappan. Gravidfotograf Linda Holmkratz fotograferar en gravid kvinna i skogen vid en strand. Bilden är tagen av den blivande pappan. Gravidfotograf Linda Holmkratz fotograferar en gravid kvinna på klipporna vid havet. Bilden är tagen av den blivande pappan.