Gravid­fotografering i skärgården

Stockholms Skärgård / Juli / 2023

Jag älskar när jag får fotografera på den här platsen i Stockholms skärgård. Här finns allt man kan önska med vidsträckt hav, sandstrand, klippor och barrskog där solen letar sig så fint in mellan träden när den går ner. Vi hade en mysig fotografering och när fotograferingen var klar så tog jag mig en simtur i havet. Visst är livet underbart!

Under denna fotografering användes gravidklänning och accessoar från min lånegarderob: Hakaj Couture Magnolia (rosa klänning med långt tyllsläp) och kronan Prinsessa.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Thank you for the beautiful memories!"

Priyanka


En man och en kvinna står i en barrskog där solen skiner mellan grenarna. Kvinnan är gravid och både mannen och kvinnan tittar kärleksfullt ner på magen. En gravid kvinna i en rosa tyllklänning och en liten krona står i en barrskog. Solen letar sig in mellan grenarna medan den går ner denna sommarkväll. Kvinnan tittar mot gravidfotografen och ler in i kameran. En kvinna med ett långt tyllsläp på sin rosa klänning står i en barrskog. Solen skiner bakom kvinnan som är gravid och tyllsläpet flyger i luften. En gravid kvinna sitter på en stor sten på en sandstrand. I bakgrunden syns klippor och havet. Hon har en vacker rosa gravidklänning med mycket tyll. En man och en kvinna står panna mot panna på klippor vid havet och håller om den gravida kvinnans mage. I bakgrunden syns solens sista strålar över en grön skog. Gravidfotografering en sommarkväll i skärgården. I förgrunden syns grönt gräs och grenar med gröna blad. I bakgrunden färgar solnedgången himlen rosa över ett vågigt hav. Den gravida kvinnan har på sig en rosa gravidklänning med mycket tyll och står på klipporna vid en pöl vatten där hon speglas
Boka gravid­fotografering