Gravid­fotografering vid ishav om vintern

Täby / Februari / 2023

Isen låg på delar av havet denna vinterfotografering och när den rörde sig lät det som fågelsång. På de delar av havet som var isfri simmade svanpar majestätiskt förbi. Trots snö och is så gjorde den stilla luften att dagen ändå kändes ganska varm. En magisk dag för en fotografering helt enkelt.

Många undrar hur det går till och kan vara lite nervösa inför att fotograferas en kall vinterdag, men så länge vi tar flera pausar och förbereder oss på rätt sätt (läs mer om att fotograferas i kyla här) så fungerar det alltid väldigt bra.

Under denna fotografering användes klänningar från min lånegarderob: Hakaj Couture Kathy (vitbeige tylldröm) och Hakaj Couture J'adore (gråblå tylldröm) samt beige underklänning.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

En gravid kvinna står på klipporna vid ett isigt hav. Hon tittar stillsamt ner på sin fina mage. Gravidfotografering vid havet på vintern. Den gravida kvinnan har på sig en elegant gråblå klänning och står bland stora stenar och vass. Isen ligger på delar av havet och där havet är öppet simmar några svanar. Gravidfotografering vid en klippa som delvis täcks av is. I bakgrunden syns ett isigt hav och den gravida kvinnan sträcker ut armarna medan den blå klänningen fladdrar i vinden. En kvinna står på en isig stig mellan vass och stora stenar. Hon är gravid och har på sig en gråblå klänning i tyll. I bakgrunden syns havet. En gravid kvinna med en extravagant krämvit gravidklänning i tyll står på en liten klipphöjd. I bakgrunden syns ett stilla hav och vintriga färger. Gravidfotografering vid en klippa där kvinnan står kungligt vacker i krämvit tyll. I bakgrunden syns träd och vass.
Boka gravid­fotografering