Gravid­fotografering vid sommarhav

Stockholms Skärgård / Maj / 2023

Jag hade en helt fantastisk gravidfotografering med underbara blivande föräldrar i sommarkvällen. Vi fotograferade på en av mina favoritplatser med varierande miljö från barrskog till sandstrand och klippor. Och så det vidsträckta havet förstås!

Under denna fotografering användes klänning från min lånegarderob: Mii-Estilo Heather. Det en lyxig tajt beige klänning med gigantiskt släp som lätt fångas av vinden.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Så otroligt fina bilder, du är grym!"

Emmy


Gravidfotografering med två blivande föräldrar som båda tittar ner mot den vackra magen. De står i en skog med vackert ljus. Gravid kvinna står i skogen med vackert solljus. På sig har hon en beige gravidklänning med släp. En vacker gravid kvinna står på en sandstrand i en beige gravidklänning som flyger i vinden. I bakgrunden syns klippor och en skog. Ett par står på en sandstrand vid havet. Kvinnan är gravid och står tätt tillsammans med den blivande fadern. Gravidfotografering bland klipporna vid havet. Kvinnan har en böljande beige klänning. Gravidfotografering vid havet. Vågorna går höga i bakgrunden och i förgrunden är ett stilla vatten i klipporna. Den gravida kvinnan har en elegant beige gravidklänning med släp. Gravid kvinna sitter på en stor sten som ligger i en vattenpöl på klipporna. I bakgrunden syns en skog och en vacker solnedgång.
Boka gravid­fotografering