En gravid kvinna i extravagant guldklänning står på klipporna i skärgården en ljummen sommarkväll.

Gravidfoto­grafering i skärgården

Stockholms Skärgård / Juli / 2024

Förra gången jag träffade Fatima och hennes man fotograferade vi gravidbilder bland höstklädda träd. I juli i år fick jag åter fotografera deras gravidbilder, men denna gång fick jag även träffa och fotografera lillen som låg i magen sist. Vi hade en mysig fotografering i den ljumma sommarkvällen bland barrskog, stränder och klippor. Det var så roligt att träffa dem igen ❤

Under denna fotografering användes gravidklänningar från min lånegarderob: Petal Kisses från Before & Ever Couture (lila tyllklänning), There She Goes Gold från Before & Ever Couture (guldklänning), Purple Shine (lila blomstertiara) samt Fairy Tale (silvertiara).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Tack snälla för ditt fina engagemang med att föreviga vår familj med dina fantastiska bilder. Ser redan fram emot nästa fotosession!"

En vacker gravid kvinna i lila tyllklänning och blomstertiara står i en grönskande skog bland rötter och klippor. Gravidfotografering med en vacker kvinna som har på sig en lila tyllklänning med tyllblommor och blad. Hon har även en lila och guldig blomstertiara.Gravidfotografering med en blivande mamma och pappa som håller om varandra. En vacker kvinna står på en stormande strand med klippor i bakgrunden. Kvinnan är gravid och hennes extravaganta lila klänningar blåser i vinden. En gravid kvinna i guldklänning står bland klipporna i skärgården och tittar in i kameran. Gravidfotografering med ett par som står på klipporna i skärgården. I förgrunden syns gräs och spegelblank pöl och i bakgrunden syns ett vågigt hav.Gravidfotografering i skärgården bland klipporna. Den gravida kvinnan har en guldklänning och speglas i vattenpölen på klipporna. I bakgrunden syns havet. Ett vackert par som väntar barn står bland klipporna en sommarkväll.
Boka gravid­fotograf