Gravidfotografering i snölandskap där den gravida kvinnan har en blå gravidklänning och en stor guldkrona av guldblad.

Gravidfoto­grafering i snölandskap

Djurgården / Januari / 2024

I mitten av januari när världen var klädd i sina allra vackraste snökläder träffade jag en kärleksfull familj som väntade sitt andra barn för en gravidfotografering kombinerat med familjefotografering. Solen sken starkt och snön gnistrade, men det var endast någon minusgrad och ganska varmt i solen. Det belv en härlig dag vid vattnet på Djurgården.

Under denna fotografering användes gravidklänning och accessoar från min lånegarderob: Saphire Mercedes (djupblå klänning i sjöjungfrumodell med dekorativ tyll samt avtagbart extrasläp) och Amanda Caroline Couture tiara Tree Crown (stor guldkrona av guldlöv).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Stort tack, bilderna blev superfina!"

Linn

Vacker familj fotograferas i snölandskap. Gravidfotografering på vintern i ett snötäckt landskap. Den gravida kvinnan står vid en björk och har på sig en blå gravidklänning och en stor guldig krona av guldblad. Solen skiner starkt i bakgrunden. En gravid kvinna i en blå klänning står bland vassen en kall vinterdag i januari. Gravidfotografering i ett snöigt landskap vid en frusen sjö. Kvinnan tittar ner på sin mage och ler. En gravid kvinna står vid på strandkanten en kall vinterdag. Hela världen är täckt av snö och is.
Boka gravid­fotograf