Gravidfotografering vid havet på en strand om våren. I bakgrunden syns klippor och stilla ljus över skärgården.

Gravidfoto­grafering i stenbrott och solnedgång

Stenbrott / Maj / 2024

Wow vilken gravidfotografering vi hade i slutet av ett sommarvarmt maj! Det nedlagda stenbrottet gör sig så bra som bakgrund med mångfalden av klippor, stilla vatten och omgivande skog. Emily såg ut som en sagodrottning och det blev så många fina bilder.

Under denna fotografering användes gravidklänningar från min lånegarderob: Hakaj Couture J'adore (gråblå tyllklänning) med underklänning och Before & Ever Couture Godess (persikofärgad tyllklänning med glitter och cape).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Thank you so much I loved them!"

Emily


Gravidfotografering på klipporna vid ett stilla vatten. Den gravida kvinnan står på en klippa och i bakgrunden syns ett spegelblankt vatten.Gravidfotografering vid ett stilla vatten. Kvinnan står i en skogsdunge men i bakgrunden skymtar vattnet. Gravidfotografering i fantastiskt kvällsljus. Det spegelblanka vattnet speglar skogen i bakgrunden och den gravida kvinnan har en vacker gravidklänning. Gravidfotografering på klipporna vid en liten sjö. Den gravida kvinnan har på sig en persikofärgad lyxig gravidklänning med glitter och fjädrar och en tyllmantel som blåser i vinden.Stilla gravidfotografering vid en blank sjö. Den gravida kvinnan har en lyxig gravidklänning och i bakgrunden speglas träd i vattnet.
Boka gravid­fotograf