Gravidfotografering vid havet på en strand om våren. I bakgrunden syns klippor och stilla ljus över skärgården.

Gravidfoto­grafering om våren vid havet

Stockholms Skärgård / Mars / 2024

Den sista dagen i mars hade jag en gravidfotografering på en av mina favoritplatser där havet möter sandstrand och klippor. Det var förhållande vis varmt och stilla och det blev en fin stund i skärgården.

Under denna fotografering användes gravidklänningar och accessoarer från min lånegarderob: Mii-Estilo Alchemilla (ljusblå klänning med långt släp), Hakaj Couture J'adore (gråblå tyllklänning) med underklänning och tiaran Silvervete samt kronan Crown of Crowns.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.


En gravid kvinna står i en barrskog i en blå gravidklänning med långt släp som flyger i luften. Gravidfotografering med blivande föräldrar som står i en barrskaog och tittar ner på magen. En gravid kvinna står på klipporna med en blå klänning. En gravid kvinna står på en sandstrand med en blå klänning med flygande släp. Ett par står på en sandstrand och tittar på varandra samtidigt som de håller en hand på kvinnans gravida mage. I bakgrunden syns klippor och hav. Gravidfotografering på klipporna vid havet. Kvinnan har en kunglig gråblå tyllklänning och en stor hög krona. Gravidfotografering med ett par som står på klipporna med havet i bakgrunden. Den blivande pappan pussar den blivande mamman som tittar in i kameran. En gravid kvinna i lyxig blå tyllklänning står på klipporna vid havet bredvid ett litet träd. I förgrunden syns stora stenar och i bakgrunden syns havet. Två blivande föräldrar står på klipporna vid havet. En gravid kvinna i lyxig blå tyllklänning står på klipporna vid havet och tittar ner på sin mage.
Boka gravid­fotograf