Gravidfotografering i snölandskap där den gravida kvinnan har en blå tyllklänning som flyger i vinden, bredvid ett ishav.

Gravidfoto­grafering i snölandskap

Täby / Januari / 2024

I slutet av januari när land och hav låg stilla täckta av is och snö fotograferade jag denna gudinna. Jag älskar hur hennes färger, klänningens färger och världens färger passade så fint tillsammans.

Under denna fotografering användes gravidklänning från min lånegarderob: Hakaj J'adore (gråblå extravagant tyllklänning med beige underklänning).

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

"Linda är supersnäll och tillmötesgående från första mejlet till slutprodukten. Rekommenderar henne varmt om du vill ha en trygg och bekväm upplevelse - hon är enkel att ha göra med, snabb på att svara och lyssnar på dina önskemål. Är så glad att jag hittade Linda och att just hon fotograferade mig inför min första gravidfotografering!"

Tojjy


En gravid kvinna i en blå tyllklänning står vid ett fruset hav. Gravidfotografering på vintern vid ett istäckt hav. Den gravida kvinnan har på sig en blå tyllklänning. Gravidfotografering vid ett fruset hav. Den gravida kvinnan står på en frusen klippa och i bakgrunden syns ändlöst med is. Gravidfotografering under vintern. Den gravida kvinnan står bland växtlighet och i bakgrunden skymtar ett fruset hav.
Boka gravid­fotograf