Kreativ fotografering i Ulriksdal

Ulriksdal / Maj / 2021

En varm majdag träffade jag Moa i Ulriksdals slottsträdgård för en kreativ fotografering. Vi fotograferade vid en liten anlagd damm och vid träpaviljongen som ligger lite i utkanten. Det blev många vackra och lekfulla porträtt denna härliga dag.

Under denna fotografering användes Moas egna kläder (svart balettklänning) samt en klänningar och accessoar från min lånegarderob: Minnesverk Guld Som Glimmar (klänning i genomskinligt guldtyg), Hakaj Couture Barbara Mauve (extravagant tyllklänning) och tiaran Sashka Design Sunburst.

Nedan finns ett urval av bilder från vår fotografering.

En kvinna sitter i fönstret till en träpaviljong. Hon har på sig en guldklänning och en solgudinnetiara. En kvinna i guldklänning står i dörren till en träpaviljong. Genom träpinnarna syns bakgrundens gröna träd. En kvinna med en guldklänning och en rosa guldklänning över står vid en stor sten i ett grönskande landskap. En kvinna tittar genom guldglittrande löv. En kvinna med svart balettklänning sitter på knä vid vattenbrynet. Hon håller i en liten blomma. En kvinna i svart balettklänning skvätter med fötterna i vattnet.
Boka fotografering