Presentkort

Vad roligt att du vill ge bort en fotografering! Presentkortet är giltigt i 1 år, gäller som betalning för alla mina fotograferingspaket och är en alldeles alldeles underbar present ❤

Fyll i formuläret nedan så mailar jag dig ett personligt presentkort med mottagarens namn samt en faktura som kan betalas med swish. Nu kan du även välja att få ett snyggt presentkort i fysisk form hemskickat till dig, kostnadsfritt.
När fakturan är betald är presentkortet giltigt.


Skicka

Eller maila mig: linda@minnesverk.se
"Ödmjuk, professionell och otroligt konstnärlig! Wow!"

Alice


Porträttfotograf Linda Holmkratz tittar upp bakom kameran.
Fotograf Linda Holmkratz står på en äng med höga gräs och träd. Hon skrattar och håller i sin kamera.

Personligt Om mig

Hej jag heter Linda! Jag är en kreativ själ som förutom att fotografera och retuschera, har sjungit och spelat i band i många år, designar och syr egna fotoklänningar och bygger lekstuga i trädgården till min dotter.

Fotograf Linda Holmkratz håller sin dotter i famnen.

Naturen är min studio. När jag letar fotoplatser så dras jag ofta till vatten eftersom vatten och himmel är det vackraste jag vet. För att fånga den bästa bilden kastar jag mig gärna ner i en lerig åker eller bestiger ett berg.

Fotograf Linda Holmkratz målar fram sig själv med en pensel.

2019 blev året då jag sa upp mig från mitt jobb som webbutvecklare för att följa drömmen att bli egenföretagande fotograf på heltid. 2019 blev även året då jag var med i SM i Fotografi för första gången och gick till final med min fine art-bild "Tvekan".

Diplom som Linda Holmkratz fick när hon var finalist i SM i Fotografi 2019.